Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Sagetator Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Iunie 2012

Avantaje planetare.

Puteţi afla veşti bune de la un prieten sau de la o rudă din altă localitate după ce planeta Mercur va intra în Leu, casa a noua, pe 26 iunie. Nu există însă niciun motiv pentru a aştepta să fiţi contactat de alţii. Telefonaţi sau expediaţi mesaje e-mail celor dragi şi aflaţi cele mai recente informaţii.

Relaţii.

Planeta Jupiter intră în Gemeni, casa a şaptea, pe 11 iunie, pentru a-şi începe influenţa lungă de un an asupra relaţiilor. Veţi lua legătura cu numeroşi oameni şi mulţi dintre ei vă vor aduce noroc, umplându-vă viaţa de optimism şi voioşie. Veţi face acelaşi lucru pentru alţii. Fiţi atent la zilele din jurul Lunii noi din Gemeni, de pe 19 iunie, ca şi la data de 28 iunie, când planeta Venus în acelaşi semn porneşte în sens direct. Indiciile primite vă vor ajuta să ştiţi la ce vă puteţi aştepta în următoarele douăsprezece luni. Unii Săgetători se vor îndrăgosti, iar alţii vor forma parteneriate benefice.

Bani şi succes.

Motivaţia în carieră este intensificată de faza de Lună plină (eclipsă lunară) din semnul dumneavoastră natal, de pe 4 iunie, care formează un aspect cu planeta Marte din Fecioară, casa a zecea. Daţi curs îndemnului de a înainta cu un efort sporit, totuşi suficient de lent pentru a nu rata detalii importante.

Turbulenţe planetare.

Unele probleme financiare ar putea apărea din cauza aspectului dificil dintre planetele Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn. Sunt de asemenea posibile cheltuieli neaşteptate, implicându-vă copiii. Ar trebui să vă feriţi de investiţii. Nu este luna potrivită nici pentru a solicita un împrumut. Protejaţi-vă valorile, mai ales cârdurile de credit şi alte informaţii financiare. Verificaţi balanţa contului bancar şi acţionaţi prompt dacă descoperiţi erori. îngrijiţi-vă ca toate proprietăţile şi bunurile să vă fie bine acoperite de asigurări. Toate aceste precauţii sunt înţelepte şi vă pot ajuta să evitaţi pierderile.
Zile favorabile: 7, 8, 13, 17, 19, 22, 23, 26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / August 2012

1 Comentriu to “Lunar Sagetator Iunie 2012”

  1. elena ele manole says:

    eu cred in oroscop de multe ori mi se potriveste

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI