Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Sagetator Noiembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Noiembrie 2012

Avantaje planetare.

. Luna nouă (eclipsă solară) din Scorpion, de pe 13 noiembrie, şi planeta Mercur în mers aparent retrograd din 7 noiembrie vă trimit mesajul de a reduce temporar ritmul frenetic de viaţă pentru a vă bucura de timpul petrecut în familie şi a recupera orele de somn pierdute. Puteţi folosi energia lunară şi pentru activităţi casnice. Organizaţi sertarele şi debaralele şi uitaţi-vă atent după orice obiect care lipseşte de ceva vreme. Mercur retrograd vă poate duce direct la el.

Relaţii.

Relaţiile sunt în centrul atenţiei mulţumită Lunii pline (eclipsă lunară) din Gemeni, casa a şaptea, de pe 28 noiembrie. Este un avantaj real pentru relaţiile strânse, aducând mai cu seamă momente romantice alături de partenerul de viaţă. Unii Săgetători vor duce o relaţie sentimentală la nivelul următor. Veţi beneficia de suficiente ocazii şi pentru a vă întâlni cu prietenii, fiindcă planeta Venus vă tranzitează casa a unsprezecea până pe 22 noiembrie. Pe 3 noiembrie pot apărea totuşi probleme cu un prieten sau într-o relaţie sentimentală.

Bani şi succes.

Planeta Marte vă părăseşte semnul natal pe 17 noiembrie, intrând în Capricorn, casa a doua. O cheltuială neaşteptată este posibilă în jurul acestei date, dar altfel chestiunile băneşti vor beneficia de pe urma acestui tranzit. Câştigaţi mai mult. Cheltuiţi mai puţin.

Turbulenţe planetare.

Simţul umorului vă va fi un aliat în această perioadă cu Mercur retrograd, care începe pe 7 şi se termină pe 27 noiembrie. Tocmai când lucrurile păreau să progreseze, Mercur intră în mers aparent retrograd în semnul dumneavoastră natal şi apoi revine în Scorpion, casa a douăsprezecea, pe 14 noiembrie. încercaţi să nu vă lăsaţi cuprins de frustrare când întârzierile şi nehotărârea altora vă limitează progresul. Va fi de fapt spre binele dumneavoastră. Folosiţi timpul respectiv pentru a trece în revistă şi a revizui planurile şi direcţiile curente.
Zile favorabile: 2, 6, 7, 11, 15, 24, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / August 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI