Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Sagetator Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Septembrie 2012

Avantaje planetare.

Planeta Venus în Leu, casa a noua, vă oferă o supapă atunci când simţiţi nevoia să vă îndepărtaţi de toate. Faceţi o excursie de o zi, vizionaţi un film sau evadaţi în paginile unei cărţi bune, cu scopul de a vă spori cumva cunoaşterea.

Relaţii.

Luna aceasta veţi avea parte de multă susţinere din partea partenerului şi veţi putea găsi uşor informaţiile necesare, stând de vorbă cu oameni. Este preferabil să întreprindeţi singur cercetările în loc să angajaţi un expert, de exemplu un contabil sau un consilier financiar. Recomandarea din partea unei rude sau a unui prieten ar putea fi nepotrivită, ba chiar păgubitoare. Ignoraţi presiunile şi rugăminţile oricui apelează la dumneavoastră pentru un împrumut sau pentru o girare de împrumut.

Bani şi succes.

Cariera şi statutul social vor fi în centrul preocupărilor în luna acesta, graţie prezenţei planetei Mercur în Fecioară, casa a zecea, până pe 17 septembrie, cu o zi după faza de Lună nouă în acelaşi semn. O promovare sau o ofertă de slujbă sunt la fel de posibile ca o creştere salarială sau o primă. Faceţi tot ce puteţi pentru a impresiona factorii de decizie, mai ales în primele două săptămâni din septembrie.

Turbulenţe planetare.

Planetele Uranus şi Pluton formează o cuadratură exactă în luna aceasta, pe 19 septembrie, când chestiunile asociate stresului financiar din această vară vor reveni pe tapet. Evenimentele vor atinge apogeul la sfârşitul lunii, când Luna plină din Berbec, de pe 30 septembrie, va activa ambele planete. Problemele pot avea legătură cu un prieten, cu copiii sau cu prietenii copiilor. Dacă aveţi adolescenţi, aşteptaţi-vă să-şi afirme independenţa într-un fel sau altul. Mai presus de orice, continuaţi să le monitorizaţi activităţile on-line, aflaţi care Ie sunt prietenii şi fiţi pregătit să acţionaţi dacă va fi necesar.
Zile favorabile: 3, 7, 12, 13, 17, 21, 25, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / August 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI