Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Iulie 2012

Avantaje planetare.

în luna aceasta planetele Venus şi Jupiter în Gemeni, casa a opta, aduc iarăşi noroc în chestiunile băneşti. Dumneavoastră sau partenerul de viaţă aţi putea câştiga printr-o creştere salarială sau beneficii suplimentare, care vor veni tocmai la timp, deoarece sunt de asemenea posibile cheltuieli neaşteptate. Data de 21 iulie este foarte norocoasă, aşa încât încercaţi-vă norocul la loterie în săptămâna respectivă.

Relaţii.

Planeta Marte, care intră în Balanţă, casa a douăsprezecea, pe data de 3 iulie va declanşa atât discuţii pozitive, cât şi provocatoare, la fel ca Luna plină din aceeaşi dată. Veştile primite în jur de 11 iulie vă aduc o doză de optimism, dar zilele de 17 şi 18 iulie sunt mai predispuse spre conflicte. Mare parte din acestea se vor petrece în spatele scenei, departe de alţii. Chiar şi aşa, va trebui să vă folosiţi puternica stăpânire de sine. Gândiţi aşezat şi vorbiţi puţin, indiferent ce aţi simţi.

Bani şi succes.

Este posibil ca deciziile legate de carieră să fie întârziate sau inversate după ce planeta Mercur intră în mers retrograd în Leu, casa a zecea, pe 15 iulie. Proiectele pot fi de asemenea afectate, deoarece nu veţi deţine toate informaţiile necesare. Răbdarea vă va fi aliatul cel mai bun. Limitaţi-vă frustrarea, lăsând situaţia să evolueze de la sine.

Turbulenţe planetare.

Călătoriile nu sunt recomandate, mai ales în primele trei săptămâni din lună. Mare parte din această situaţie se datorează Lunii pline din Capricorn, de pe 3 iulie, care va reactiva aspectul planetar dificil de luna trecută. Evitaţi de asemenea subiectele controversate la locul de muncă, unde sunt posibile mai multe schimbări. Nu este momentul să provocaţi un şef sau un coleg. Fiţi atent atât pe şosea, cât şi în afara ei, mai cu seamă în jurul zilelor de 3 şi 13 iulie.
Zile favorabile: 7, 8, 11, 12, 14, 21, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Iulie 2012

Ce înseamnă pentru Scorpion eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI