Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Taur Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Taur / Februarie 2012

Avantaje planetare.

Viaţa acasă este satisfăcătoare în cele două săptămâni de după 7 februarie, când se formează aspectul de Lună plină în Leu, casa a patra, deoarece vor fi de asemenea săptămâni cu activitate profesională intensă. Discuţiile cu persoane iubite pot fi însufleţitoare, iar 18 februarie este o alegere bună dacă doriţi să discutaţi cu prietenii sau colegii de muncă. Prevedeţi-vă timp, deoarece nu este prea devreme să vă gândiţi ori să începeţi să planificaţi redecorări estivale sau proiecte pentru îmbunătăţirea locuinţei.

Relaţii.

Prieteniile capătă mai multă importanţă în 21 februarie, cu Luna nouă în Peşti, casa a unsprezecea. Programaţi-vă petrecerea unor seri în oraş şi activităţi de weekend şi încurajaţi-vă prietenii să-şi aducă alţi prieteni cu ei. Este o modalitate bună de a vă extinde cercul de cunoştinţe, atâta timp cât manifestaţi o uşoară prudenţă. Primele impresii pot fi înşelătoare. Cu Marte încă retrograd în Fecioară, casa a cincea, este improbabil ca în luna aceasta să apară la orizont o relaţie sentimentală.

Bani şi succes.

în prima parte a lunii, beneficiaţi de pe urma poziţiei în prim-plan promovate de Soare şi Mercur în Vărsător, casa a zecea, a carierei şi statutului. Menţineţi-vă elanul, clădind pe realizările din ianuarie, şi profitaţi de aspectele planetare favorabile din jurul datei de 7 februarie şi apoi de la mijlocul lunii. Aceste momente sunt excelente pentru prezentări şi pentru a impresiona factorii decizionali.

Turbulenţe planetare.

Stresul şi încordările vieţii zilnice v-ar putea ajunge din urmă când Venus, planeta care vă guvernează semnul natal, tranzitează Berbecul, casa a douăsprezecea, începând cu data de 8 februarie. Consideraţi aceasta ca un semn pentru a vă lua timp liber sau pentru a vă ocupa de o activitate favorită în unele seri şi weekenduri. Timpul petrecut în meditaţie sau doar de unul singur poate contribui de asemenea la disiparea stresului de la locul de muncă sau a celui creat de o situaţie dificilă cu o rudă.

Zile favorabile: 5, 8, 9, 13, 18, 21, 26, 27

Zile nefavorabile: 3,4, 10,15,22, 24

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Februarie 2012

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI