Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Taur Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Taur/ Ianuarie 2012

Avantaje planetare.

Aveţi nevoie de un pretext pentru o excursie de o zi sau pentru a călători în weekend? Apelaţi la energia Lunii pline de pe 9 ianuarie din Rac, casa a treia, a călătoriilor scurte. Cu Mercur în Capricorn, sectorul călătoriilor, între 9 şi 27 ianuarie, decorul nou poate să ofere necesara eliberare de stres. Călătoriile în scop de afaceri pot figura de asemenea pe agenda dumneavoastră, într-un asemenea caz, încercaţi să lucraţi o zi suplimentară, pur şi simplu pentru amuzamentul personal.

Relaţii.

Viaţa socială capătă un impuls din partea lui Venus în Peşti, casa a unsprezecea, începând din 14 ianuarie. Organizaţi reuniuni cu prietenii, unde puteţi cunoaşte persoane noi. încercaţi totuşi să evitaţi întâlnirile în jurul datelor de 14 şi 20 ianuarie, când puteţi avea divergenţe de natură filozofică cu un prieten ori cu o persoană recent cunoscută. încercaţi de asemenea să evitaţi rudele prin alianţă în zilele acestea.

Bani şi succes.

Succesul şi o poziţie în prim-plan vă aparţin, graţie Lunii noi din Vărsător, casa a zecea, pe 23 ianuarie. Profitaţi cât mai mult în următoarele două săptămâni, care pot aduce veşti surprinzătoare şi susţinere din partea unei persoane aflate în culise. Fiţi totuşi prudent, fiindcă persoana respectivă ar putea avea alte motive, care n-au fost dezvăluite deocamdată.

Turbulenţe planetare.

O relaţie romantică s-ar putea răci când Marte devine retrograd în Fecioară, casa a cincea. Consideraţi că perioada retrogradă (24 ianuarie-14 aprilie) este un cadou de natură temporală pentru a vă analiza sentimentele şi a vă gândi dacă doriţi să continuaţi pe calea spre un angajament ferm. Dacă sunteţi părinte, copiii dumneavoastră pot necesita atenţie suplimentară în acest interval. Este momentul potrivit pentru a încheia de asemenea proiecte de hobby neterminate. Fiţi totuşi foarte precaut în privinţa investiţiilor.

Zile favorabile: 3,4,9, 12, 13, 17, 25, 30, 31

Zile nefavorabile: 2, 7, 14, 16, 19, 20, 22, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Ianuarie 2012

Ce înseamnă pentru Taur eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI