Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Taur Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Taur/ Iunie 2012

Avantaje planetare.

Marte continuă să avanseze în Fecioară, casa a cincea, unde transmite energie vieţii sociale şi creativităţii. Hobby-urile şi sporturile vă pot oferi o excelentă destindere, protejându-vă de stres în luna aceasta. Vă veţi bucura de asemenea de timpul petrecut cu copiii dumneavoastră şi de activităţile lor.

Relaţii.

Viaţa acasă atinge cote maxime după ce Mercur intră în Leu, casa a patra, pe 25 iunie. O discuţie cu un membru al familiei poate fi însufleţitoare la sfârşitul lunii, când puteţi de asemenea să primiţi veşti bune. Relaţiile de muncă vor fi în general joviale, totuşi evitaţi şedinţele şi discuţiile importante în a treia săptămână din iunie.

Bani şi succes.

Puteţi avea greutăţi în alte domenii ale vieţii, dar finanţele nu se numără printre ele. Trei evenimente planetare semnalează potenţialul unui cont bancar mai mare până la sfârşitul lunii: Jupiter care intră în Gemeni, casa a doua, pe 11 iunie, Luna nouă care se produce în acelaşi semn zodiacal pe 19 iunie şi Luna plină (eclipsă lunară) din casa a opta, de pe 4 iunie. Nu uitaţi să economisiţi înainte de a cheltui, când banii vor începe să curgă spre dumneavoastră.

Turbulenţe planetare.

Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn formează prima dintre cele două cuadraturi ale lor de anul acesta. (A doua este în septembrie.) Deoarece aceste două planete se află în casele a douăsprezecea şi a noua, iar factorul declanşator soseşte din casa a treia, ar trebui să evitaţi călătoriile pe distanţe lungi, dar şi excursiile în locuri apropiate. Aveţi mai cu seamă grijă la naveta zilnică, unde accidentele se pot petrece într-o clipită şi fară să fi fost vina dumneavoastră. Influenţa va fi activă mai cu seamă în jurul datelor de 11, 12 şi 29 iunie.

Zile favorabile: 1, 2, 9, 14, 15, 16, 19,25, 28

Zile nefavorabile: 5, 10, 11, 12, 20, 21, 24, 27,29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Iunie 2012

2 Comentarii to “Lunar Taur Iunie 2012”

  1. marioara says:

    oh, la la , nu-mi mai fac griji ca doara io mi-s taur si o sa am bani garla!

  2. georgiana says:

    wow,ar fi ceva sa curga banii spre mine…

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI