Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Ianuarie 2012

Avantaje planetare.

Luna nouă din Vărsător, de pe 23 ianuarie, marchează începutul simbolic al noului dumneavoastră an solar. Folosiţi această energie intensă pentru a vă trasa calea care să vă poarte spre succes în anul următor. îndrăzniţi să visaţi! în 2012 puteţi realiza multe lucruri, mai întâi pe plan domestic, iar mai târziu în cursul acestui an, în carieră. Anul acesta vă aduce şi o oportunitate de a accesa firidele ascunse ale minţii, inclusiv al şaselea simţ. Cu cât veţi asculta mai atent, cu atât mai mult vă veţi dezvolta intuiţia.

Relaţii.

Comportamentul dumneavoastră plăcut va atrage admiraţia multora când planeta Venus vă va tranzita semnul natal până pe 14 ianuarie. Fermecaţi-vă partenerul de viaţă sau flirtaţi cu o cunoştinţă nouă. Este posibil şi să primiţi propuneri pentru reluarea unei idile întrerupte. Gândiţi-vă cu atenţie şi amintiţi-vă motivele pentru care nu mai sunteţi împreună.

Bani şi succes.

Activitatea profesională este adusă în centrul atenţiei de Luna plină din Rac, casa a şasea, de pe 9 ianuarie. Aşteptaţi-vă la un ritm frenetic şi la o presiune în creştere. Echilibraţi programul prelungit de muncă făcându-vă timp şi pentru activităţi plăcute, somn şi exerciţii uşoare. Toate vă vor ajuta să menţineţi un stil de viaţă sănătos, pentru a avea randament maxim. Eforturile suplimentare vă vor fi răsplătite, deşi abia spre sfârşitul anului.

Turbulenţe planetare.

Chestiunile băneşti vor necesita o gestionare atentă, deoarece planeta Marte în Fecioară, casa a opta, va călători retrograd între 24 ianuarie şi 14 aprilie. Nu priviţi însă situaţia ca pe un obstacol, ci folosiţi-o pentru a învăţa sau a vă îmbunătăţi abilităţile financiare, printre care întocmirea bugetului, economisirea, reducerea datoriilor şi investiţiile pentru viitor. în timpul perioadei retrograde verificaţi totuşi cu atenţie ca facturile să fie plătite la timp şi rezervaţi-vă câteva ore pentru a organiza înregistrările financiare.
Zile favorabile: 1,5,6, 10, 11, 15, 19, 23,24,27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / Decembrie 2012

Ce înseamnă pentru Varsator eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 20.04.2019 Luna în Scorpion de la 6:02. începeţi ziua cu duşuri alternante calde-reci şi înlocuiţi o mare parte din cafea cu ceai de plante. Sfat culinar: paste cu ciuperci.

20 aprilie - Adrian Maniu, Joan Miro, Frantz Johannes Bulhardt, Adolf Hitler, Harold Lloyd, Joan Miro, Lionel Hampton, Nina Foch, Ryan O'Neal, Jessica Lange, Clint Howard, Don Mattingly, Carmen Electra, Joey Lawrence.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI