Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Varsator Iulie 2012

Avantaje planetare.

Aspecte favorabile care implică planetele Venus şi Júpiter în Gemeni, casa a cincea, fac ca iulie să fie o lună bună pentru a vă întâlni cu fraţii, surorile şi verii şi pentru a vă cunoaşte mai bine vecinii. Printre ei poate fi cineva care vă va deveni un prieten statornic sau care vă va pune pe tapet o oportunitate. Analizaţi posibilitatea de a vă implica într-un proiect de pe urma căruia ar avea de beneficiat comunitatea.

Relaţii.

în relaţii vor apărea confuzii şi neînţelegeri de comunicare după ce planeta Mercur va intra în mers aparent retrograd pe 15 iulie. Confirmaţi orele, datele şi locurile şi asiguraţi-vă că v-aţi făcut bine înţeles de ceilalţi. Nu faceţi presupuneri, pentru că gândurile pot fi confuze în această perioadă. Mai multe informaţii privind ştirile primite în jurul datei de 4 iulie vor veni în preajma zilelor de 14 şi 28 iulie.

Bani şi succes.

Luna nouă din Rac, casa a şasea, de pe 19 iulie, se referă la munca susţinută. S-ar putea să fie dificil să vă satisfaceţi şeful, dar continuaţi să depuneţi efortul necesar. Acţiunile de acum vor fi răsplătite peste câteva luni, dacă nu mai devreme.

Turbulenţe planetare.

Dificultăţile de luna trecută reapar, când energia Lunii pline de pe 3 iulie se va combina cu a planetei Pluton din Capricorn şi va intra în conflict cu a lui Uranus din Berbec. Această influenţă de două săptămâni se va exercita în sectoarele slujbei, comunicărilor şi călătoriilor. Nu este o lună recomandată pentru călătorii în interes de afaceri, vacanţă, nici chiar pentru un weekend prelungit la o destinaţie din apropiere. Automobilul ar putea necesita o reparaţie la mijlocul lunii, când şi atenţia la volan ar trebui să fie maximă. Dacă ieşiţi în oraş să socializaţi, apelaţi la alt şofer.
Zile favorabile: 1, 5, 6, 10, 11, 14, 15, 20, 25, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator Iulie 2012

Ce înseamnă pentru Varsator eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI