Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul Balanta perioada 23.09–23.10.2011

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE Balanta

Horoscopul Partenerului Balanta 23Septembrie-23Octombrie

Balanta

DRAGOSTE ■ Deşi partenerul dvs. este acum ocupat cu dezvoltarea personală, dragostea rămâne pentru el la fel de importantă. în relaţie sunt posibile complicaţii: încercaţi să nu provocaţi dispute, deoarece el tinde să reacţioneze negativ. 7 octombrie este o zi minunată pentru întâlnire. Pe 12 octombrie ar fi recomandat să evitaţi discuţiile serioase.
TONUS ■ Iubitul dvs. are destulă putere de muncă, dar este important să respecte un regim de viaţă sănătos şi să nu se extenueze. Ar fi foarte bine dacă ar aborda şi şi-ar însuşi tehnici terapeutice simple, de exemplu, presopunctura.
BANI ŞI CARIERĂ ■ Situaţia materială a partenerului dvs. este stabilă. Acum îi vor reuşi chiar şi proiectele cele mai aventuroase şi mai riscante. E posibil să găsească protectori influenţi sau sponsori pe care se poate bizui. îşi poate permite şi unele riscuri financiare. 15 octombrie este o zi potrivită pentru investiţii de anvergură. Rezultatele muncii depind în mare măsură de dinamismul lui şi de eforturile pe care le depune. Cu toate că momentan nu se întrevede o evoluţie spectaculoasă în carieră, în prezent el are de rezolvat o mulţime de sarcini. La încheierea oricăror tranzacţii el trebuie să verifice cu mare atenţie toate documentele.
PRIETENI ■ Perioadă perfectă pentru contacte cu prietenii. Unul dintre ei i-ar putea deveni chiar partener de afaceri. Cei care îi împărtăşesc ideile îl vor ajuta să se dezvolte spiritual. Cele mai potrivite zile pentru comunicare sunt 23 şi 24 septembrie.
TIMP LIBER ■ Timpul liber trebuie planificat cu atenţie. E binevenit orice tip de relaxare: călătorii, activităţi creative, autoinstruire, comunicarea cu prietenii, participarea la cursuri şi traininguri.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI