Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul Berbec perioada 23.09–23.10.2011

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE Berbec

Horoscopul Partenerului din Berbec 22Iunie-22Iulie 2011

Berbec

DRAGOSTE ■ El va dovedi cele mai frumoase calităţi de soţ, iubit, cavaler îndrăgostit, dispus să vă facă daruri, să vă dedice versuri şi serenade. E de asemenea pregătit să facă pasul important pe care îl aşteptaţi de mult. Prima jumătate a lunii este perfectă pentru întâlniri, în a doua jumătate pot apărea conflicte.
TONUS ■ Tonusul lui este excelent datorită relaţiei armonioase: dragostea îi conferă forţă şi sănătate. El are şansa să-şi îmbunătăţească semnificativ forma fizică, dar pentru asta, activitatea pe care o desfăşoară trebuie să-i aducă bucurie. Pe 25-26 septembrie ar fi bine să fie mai atent la sănătatea sa.
BANI ŞI CARIERA ■ El este implicat în proiecte financiare de anvergură şi totul îi va reuşi, dar nu imediat: acum e momentul muncii asidue. 13 şi 14 octombrie sunt zile dificile, sunt posibile cheltuieli neprevăzute, perioada nu e potrivită pentru tranzacţii. Pe 19-20 octombrie se pot face unele investiţii. Iubitul dvs. este foarte dornic de schimbări şi însetat să se apuce de treabă. Pe 4 şi 5 octombrie există probabilitatea unei dispute, chiar a unui conflict cu conducerea, în acest moment cel mai bine e să se concentreze asupra părţii lui de proiect, să-şi îndeplinească sarcinile care i se trasează – în felul acesta, treptat, problemele legate de carieră se vor rezolva.
PRIETENI ■ în această lună poate comunica mai mult – el are o mare nevoie să-şi reînnoiască relaţiile. 7 octombrie este o zi minunată pentru a se vedea cu prietenii, poate ieşi în oraş împreună cu ei sau îi poate invita acasă.
TIMP LIBER ■ 0 lună favorabilă pentru petrecerea timpului cu activităţile preferate, pentru comunicare cu cei care-i împărtăşesc ideile. Pe 9-10 octombrie e mai bine să se retragă în singurătate.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI