Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul Capricorn perioada 23.09–23.10.2011

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE Capricorn

Horoscopul Partenerului Capricorn 23Septembrie-23Octombrie

Capricorn

DRAGOSTE ■ Cu toate că trebuie să-şi folosească forţele la maximum la muncă, el găseşte timp şi pentru femeia iubită. E posibil ca în această lună să se manifeste ca un amant perfect, dăruindu-vă clipe de neuitat. Pe 10 octombrie va avea mai mult timp la dispoziţie şi vă va surprinde cu întâlniri neobişnuite.
TONUS ■ Sănătatea partenerului dvs. este destul de bună, însă trebuie să-şi menţină în continuare tonusul la un nivel ridicat. Acum i se recomandă să fie cât mai activ în toate sferele vieţii. De exemplu, realizările profesionale vor deveni pentru iubitul dvs. o sursă de energie, însă nu e cazul să uite nici de meditaţie în momente de singurătate.
BANI ŞI CARIERĂ ■ Problemele materiale e puţin probabil să-i creeze neplăceri iubitului dvs.. pentru că el ştie să-şi distribuie în mod corect banii. In această perioadă este foarte avantajos să investească în bunuri imobiliare. Cele mai potrivite zile pentru operaţiuni financiare sunt 23 şi 24 octombrie. Această lună va fi decisivă pentru cucerirea de noi culmi în carieră. Partenerul dvs. trebuie să depună eforturi susţinute pentru a atinge ţelul propus. Pe 27-28 septembrie poate sta de vorbă cu conducerea despre perspectivele evoluţiei sale profesionale.
PRIETENI ■ Comunicarea va fi plăcută şi utilă, în special din 10 octombrie. în jurul lui vor apărea oameni interesanţi, care îi vor aduce optimism şi trăiri pozitive. Primiţi mai des musafiri la dvs. acasă.
TIMP LIBER ■ Este important să-şi satisfacă setea de cultură: să meargă la concerte, la teatru. Pentru călătorii şi vizitarea unor vestigii este potrivită ziua de 8 octombrie, iar în călătorii îndepărtate poate pleca pe 25-26 septembrie. Pe 2-3 octombrie va avea nevoie de puţină singurătate.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI