Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul Fecioara perioada 23.09–23.10.2011

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE Fecioara

Horoscopul Partenerului Fecioara 23Septembrie-23Octombrie

Fecioara

DRAGOSTE ■ El e dispus să-şi investească în relaţie toate forţele şi energia. Dacă doriţi să vă legaţi viaţa de a lui, momentul este favorabil pentru a discuta pe această temă. Pentru întâlniri sunt potrivite zilele de 4 şi 8 octombrie. Şi cu toate că iubitul dvs. e ocupat cu treburi financiare şi studiul universului său interior, el va găsi întotdeauna timp pentru dvs.
TONUS ■ Dacă va respecta un regim alimentar corect, totul va fi în regulă. în plus, trebuie să fie mai atent la antrenamente: risc crescut de traumatisme. Pentru a începe un program de întărire a sănătăţii, ziua cea mai potrivită este 7 octombrie.
BANI ŞI CARIERA ■ Practic întreaga lună zodiacală va fi dedicată punerii în ordine a problemelor sale financiare. Sunt posibile noi încasări, nu foarte mari, dar plăcute (o mărire de salariu sau o primă). Acest lucru îi va permite să se relaxaze puţin şi să cumpere daruri pentru cei dragi şi pentru el. Riscurile financiare nu sunt recomandate. La serviciu totul este în regulă, deşi în carieră se simte o oarecare stagnare. Se poate ocupa de afaceri nelegate de cucerirea unor mari înălţimi, pur şi simplu să câştige cât să nu se dezechilibreze financiar. Dacă doreşte, pe 16-17 octombrie poate merge la un interviu.
PRIETENI ■ Relaţiile cu prietenii sunt stabile. Pentru întâlnirea cu ei sunt potrivite zilele de 18-19 octombrie, când poate invita acasă prieteni vechi pentru a-şi aminti împreună momente vesele din trecut. în general, comunicarea se va activa după 13 octombrie, când va stabili noi contacte utile.
TIMP LIBER ■ Cea mai potrivită relaxare i-o oferă acum o călătorie îndepărtată. însoţiţi-l într-o excursie în străinătate. Sunt bine-venite şi orice activităţi creative şi hobby-uri.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI