Horoscop Urania 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 4-10 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pesti 28-06 Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - February - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 28-06 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 28-06 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-06 Martie 2015. Pesti 28-06 Martie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 28-06 Martie 2015

Luna Plină în Peşti este momentul unic de pe an când aceşti nativi trăiesc la apogeu. Este ziua de prea plin astral când se pot confrunta cu chestiuni ce privesc o acumulare de gânduri, fapte, evenimente de care trebuie să se ţină cont pentru a merge mai departe şi pentru care trebuie să se ia decizii iar pentru Peşti, o dată decizia luată, chiar dacă trec la treabă mai greu, ea este una definitivă şi este urmată până în pânzele albe.
Peste două săptămâni, pe faza de Lună Nouă în Peşti, când, în semnul lor, se va afla şi Luna, vor găsi şi liantul necesar pentru astfel de transformări şi mobilizări. Să se bucure aşadar, de ziua de 5 martie, să fie

atenţie la tot ceea direct, vizibil, clar sau doar metaforic, li se oferă, li se transmite, pentru a înţelege mesajul direcţia de viaţa ce o menesc pentru ei astrele. Unele gânduri (să rupă o colaborare, să renunţe la un contract, să se despartă de o persoană) sunt tendinţe fireşti, cel puţin din perspectiva motivaţiei astrale, dar nu sunt nişte chestiuni importante şi nici relevante. Cum s-ar zice, doar îi bate gândul.
Dacă zilele de 28 februarie şi 1 martie pot fi încărcate de tandreţe, duioşie, dragoste, căldură sufletească pentru tot şi toate din jurul lor, zilele de 2, 3 şi 4 martie pot decurge obositor, solicitant. Pot fi zile când treburile îi pot acapara şi epuiza. Dar, tot în acest ultim răstimp, orgoliul, vanitatea şi mândria iţesc corniţele şi-i mână spre hotărâri menite să le pună în valoare personalitatea, mai ales prin intermediul muncii sau care se exprimă la locul de muncă. Fluxul interior al gândurilor se cristalizează acum în nebănuite forme asemeni cristalelor de sare pe crenguţa din peşteră.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI