Horoscop Urania 19-25 Octombrie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Octombrie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pesti Dragoste 2012

Postat de Urania Horoscop On 20 - January - 2012

Horoscop Pesti Dragoste 2012

Horoscop 2012 Pesti Dragoste

Horoscop 2012
Pesti Dragoste

Neptun e în semnul dvs.: credeţi în dragoste!

Neptun, astrul care vă guvernează semnul, ajunge în Peşti după 165 de ani în care a făcut turul zodiacului (v-a mai vizitat zodia şi în 2011, câteva luni, ca o repetiţie, acum se instalează aici pentru mulţi ani). La ce vă puteţi aştepta? în primul rând la o reînnoire, o reîntinerire chiar. în Casa I, a Sinelui, Neptun vă pune din nou în legătură cu visele din tinereţe, din adolescenţă, cu idealurile sublime ale iubirii universale, dar şi cu sexualitatea fără tabu-uri şi cu aspiraţia spre marea iubire a vieţii. Sub această influenţă puteţi avea parte de o poveste de dragoste ieşită din comun, dar perturbată de influenţa lui Jupiter din casa a IV-a, sector al familiei şi căminului. Cu alte cuvinte, poate fi vorba de un conflict între influenţa pozitivă a Marelui Benefic, care vă împinge să vă întemeiaţi o familie, să vă implicaţi într-o relaţie stabilă, plăcută şi mulţumitoare, şi Neptun dominant care vrea să vă găsiţi sufletul pereche şi nimic altceva! între exa;tare unei relaţii neobişnuite şi dorinţa de fericire liniştită şi simplă, mulţi nativi se vor simţi prinşi în capcană. A doua jumătate a anului vă va aduce multe posibilităţi şi întâlniri romantice, diverse şi variate – vă va fi dificil să alegeţi, dar cel puţin veţi câştiga în experienţă. Lăsaţi marile decizii pentru mai târziu. Pe plan sexual în 2012 compatibilitate perfectă există cu Scorpionii, taurii, racii şi Fecioarele. Pentru Berbeci, Peştii pot părea prea umili, Gemenii îi vor domina, cu Leii nu au cam nimic în comun şi acelaşi lucru e valabil şi pentru Săgetători.

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.10.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume..

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI