Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Rac Iunie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - May - 2013

Horoscop Urania Lunar – Rac / Iunie 2013

Horoscop Lunar Rac Iunie 2013

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: Jupiter va intra în zodia dumneavoastră pe 25 iunie, iniţiind o perioadă de un an în care veţi avea parte de noroc personal, şanse şi oportunităţi sporite. Principala provocare va consta în a decide calea de urmat, deoarece veţi dori să prindeţi din zbor toate ocaziile. Fiţi selectiv. Alegeţi cea mai bună soluţie posibilă. Apoi veţi fi gata să profitaţi de această influenţă planetară pozitivă cu încredere şi entuziasm.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Casa relaţiilor, a şaptea, va străluci sub semnul Lunii Pline de pe 23 iunie din Capricorn. Veţi intra în legătură cu mulţi oameni şi veţi atrage figuri noi în cercul dumneavoastră de cunoştinţe. Energia lunară este favorabilă discuţiilor profesionale şi timpului petrecut alături de partener sau de cei dragi. Unii Raci vor face planuri de viitor cu o persoană apropiată.


Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes: Câteva aspecte provocatoare formate de mai multe planete cu Uranus din Berbec, casa a zecea, şi cu Pluton din Capricorn, casa a şaptea, ar putea spori tensiunea de la locul de muncă. în apropierea datelor de 7 şi de 10, fiţi extrem de precaut în ceea ce priveşte implicarea într-o discuţie în contradictoriu. Nu ieşiţi în evidenţă şi nu vă amestecaţi în drama unui coleg de serviciu decât în cazul în care vă afectează direct postul şi viitorul în cadrul companiei.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

Turbulente planetare: Imediat după ce veţi fi pregătit să vă lansaţi într-o nouă direcţie personală graţie prezenţei lui Jupiter în zodia dumneavoastră natală, Mercur va intra pe 27 în mişcare retrogradă, aşa că e mai bine să aşteptaţi câteva săptămâni. Consideraţi că este un dar primit din partea Universului – un răgaz pentru a lua serios în considerare ceea ce doriţi să realizaţi de acum până în vara lui 2014.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 4,6,9,11,19,20, 27

Zile nefavorabile: 2, 7,10, 17, 22, 23, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Iunie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI