Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Sagetator Decembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2013

Horoscop Urania Lunar – Sagetator/ Decembrie 2013

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2013

Horoscop Lunar Sagetator avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Răsfăţaţi-vă! Planificaţi o petrecere pe data de 3 decembrie! Este ziua Lunii Noi din zodia dumneavoastră natală, care marchează începutul simbolic al noului an solar al Săgetătorilor. Mercur aflându-se în acelaşi sector în intervalul 5-23, este momentul potrivit pentru recapitularea realizărilor din ultimul an şi stabilirea agendei pentru următoarele douăsprezece luni. Intuiţia vă va da idei proaspete.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Relaţiile se află în lumina reflectoarelor datorită Lunii Pline de pe 17 decembrie din Gemeni, casa a şaptea. Cereţi-le părerea celor apropiaţi despre planurile dumneavoastră şi lăsaţi-i să vă ajute să găsiţi abordări inovatoare pentru îmbunătăţirea vieţii tuturor. Această Lună Plină aduce pentru unii Săgetători o logodnă şi este minunată pentru socializarea din timpul sărbătorilor de iarnă.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Pe 22 decembrie, Venus va intra în mişcare retrogradă în Capricorn, casa a doua. Cel mai important efect se referă la chestiunile băneşti, amintindu-vă de necesitatea de a fi chibzuit şi de a economisi, achiziţiile majore nefiind recomandate în perioada de retrogradare (până la sfârşitul lui ianuarie 2014). Atenţie mărită la cumpărături, mai ales la haine, mişcarea de retrogradare a lui Venus putând aduce o serie de chilipiruri.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar SagetatorTurbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: începând cu data de 7 decembrie, prezenţa lui Marte în Balanţă, casa a unsprezecea, va energiza programul de vacanţă. Toate bune şi frumoase, dar, în ultima săptămână din decembrie, când Marte intră în conflict cu mai multe planete, rugaţi pe cineva să vă ia de acasă cu maşina sau apelaţi la un şofer profesionist.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5, 7,11,15,20,26,27
Zile nefavorabile: 1,3,4,6,8,10,18,25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator/ Decembrie 2013


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 3.01.2014 Luna în Vărsător. Aerisire, sport, dinamism, contacte noi: anul începe în forţă, deci nu rataţi startul, lâncezind pe la mese întinse! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Mario Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI