Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Sagetator Iunie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - May - 2013

Horoscop Urania Lunar – Sagetator/ Iunie 2013

Horoscop Lunar Sagetator Iunie 2013

Horoscop Lunar Sagetator avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Mulţumiţi Universului pentru tranzitul de un an început de Jupiter pe 25 iunie prin Rac, casa a opta, a resurselor comune. Şansele financiare vor fi de partea dumneavoastră – dacă administraţi înţelept fondurile. Fiind cunoscută ca o planetă a expansiunii, Jupiter poate spori deopotrivă cheltuielile şi veniturile. Planificaţi să aveţi mai mulţi bani în bancă în vara lui 2014.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna Nouă de pe 8 iunie din Gemeni, casa a şaptea, pune accentul pe relaţiile apropiate, inclusiv cu partenerul de viaţă şi cu cei mai buni prieteni. Unul dintre aceştia vă va purta noroc în jurul datei de 19, însă e posibil ca o anumită persoană să vă dezamăgească în apropierea datei când va avea loc faza de Lună Nouă. Ambele situaţii reprezintă ocazii de a învăţa ceva.


Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Luna Plină de pe 23 iunie din Capricorn, casa a doua, va pune accentul tot pe bani – cheltuieli, buget şi economii. Examinaţi totul cu minuţiozitate pentru a putea profita la maximum de tranzitul lui Jupiter. Deşi poate că nu asta vă este dorinţa, ascultaţi cu atenţie atunci când cineva vă oferă sfaturi financiare în primele două săptămâni din iunie.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar SagetatorTurbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 27 iunie Mercur va intra în mişcare retrogradă în Rac, scoţând din nou în evidenţă tema financiară a lunii. Este o ocazie minunată să vă revizuiţi atitudinea faţă de cheltuieli şi să evaluaţi realist ceea ce aveţi şi felul în care vă puteţi achita mai repede datoriile. Economisiţi pentru a fi pregătit atunci când se vor ivi cheltuieli neaşteptate.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3, 6, 9,13, 18, 20, 22, 26, 29

Zile nefavorabile: 2, 4, 7, 10,15, 17, 23, 27, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator/ Iunie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI