Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Scorpion Iunie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - May - 2013

Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Iunie 2013

Horoscop Lunar Scorpion Iunie 2013

Horoscop Lunar Scorpion avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Sunteţi pe cale să faceţi o călătorie de un an în domeniul cunoaşterii, al spiritualităţii şi al voiajelor graţie lui Jupiter care intră pe 25 iunie în Rac, casa a noua. Fie că reluaţi studiile şi urmaţi câteva cursuri sau învăţaţi online, plecaţi într-o vacanţă de vis sau exploraţi alte culturi, până în vara lui 2014 veţi simţi că v-aţi lărgit perspectiva asupra vieţii şi a lumii.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Vi se va părea uşor să intraţi în contact cu oamenii după Luna Plină de pe 23 iunie din Capricorn, casa a treia, a comunicării. Rudele şi vecinii vor juca un rol mai activ în viaţa dumneavoastră, dar e posibil să faceţi noi cunoştinţe, dacă vă veţi implica în activităţile comunităţii. Pe la jumătatea lunii unele rude prin alianţă s-ar putea să vă pună răbdarea la încercare.


Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Sectorul financiar este influenţat pozitiv de Luna Nouă de pe 8 iunie din Gemeni, casa a opta. E posibil să câştigaţi o mică sumă de bani în jurul datei de 19, o zi potrivită şi pentru a vă încerca norocul jucând la loterie. Continuaţi să fiţi precaut în ceea ce priveşte investiţiile şi nu vă lăsaţi împins de la spate să cumpăraţi ceva sau să luaţi un împrumut.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar ScorpionTurbulenţe planetare.

Turbulenţe planetare: Dacă trebuie neapărat să călătoriţi, încercaţi s-o faceţi înainte de 27 iunie, când Mercur îşi începe mişcarea retrogradă prin Rac, casa a noua. în general, mai toată luna este defavorabilă călătoriilor de afaceri sau de plăcere deoarece aspectele planetare pot determina întârzieri, amânări, contramandări sau pierderea bagajelor.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,6, 9,11,14,19, 20, 27
Zile nefavorabile: 2, 4, 10, 17, 18, 23, 28, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Iunie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI