Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2014, Berbec,Taur,Gemeni,Rac,Leu,Fecioara,Balanta,Scorpion, Sagetator,Capricorn,Varsator,Pesti,Previziuni Urania

Scorpion Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 16 - March - 2013

Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Martie 2013

Horoscop Lunar Scorpion Martie 2013

Horoscop Lunar Scorpion avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Viaţa revine la normal – mai mult sau mai puţin – după ce, pe 18 martie, Mercur îşi reia mişcarea directă prin Peşti, casa a cincea. Copiii vor fi mai comunicativi, iar veştile ori planurile personale ivite pe data de 7 vor reveni în atenţie în apropierea zile de 29. însă va trebuii să fiţi prudent în legătură cu investiţiile mai toată luna.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Se întrevăd la orizont relaţii romantice sub semnul Lunii Noi de pe 11 martie din Peşti. Pentru persoanele singure, energia lunară poate crea condiţii pentru începerea unei legături în următoarele patru săptămâni. în jurul datelor de 11 şi de 16, ieşiţi cu prietenii în locuri unde puteţi întâlni şi alţi oameni. Sfârşitul lunii poate aduce o reîntâlnire cu o fostă iubire.

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Din când în când, după ce Marte va intra pe data de 12 în Berbec, casa a şasea, va fi greu să ţineţi pasul cu ritmul alert de la serviciu. Această influenţă, care va continua până pe 19 aprilie, este în principal pozitivă. Păstraţi-vă calmul, deşi în ultima săptămână din martie schimbările de la locul de muncă vor amplifica stresul. Nu vă grăbiţi şi nu luaţi decizii pripite.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar ScorpionTurbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Va trebui să vă menajaţi mai ales în cele două săptămâni de după Luna Plină de pe 27 martie din Balanţă, casa a douăsprezecea. Odihniţi-vă şi dormiţi pe săturate, alimentându-vă organismul cu hrană sănătoasă. Toate acestea vă vor ajuta să preveniţi contractarea unei răceli sau gripe.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile Favorabile: 1, 2, 7, 10, 11, 14, 16, 19, 21, 29
Zile nefavorabile: 5,6,8,12,20,22,31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion/ Martie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania - Paste Fericit!

Horoscop Urania

Horoscop LUNAR APRILIE 2014

HOROSCOP 2014-Aspecte ZODII

Horoscop 2014: Numerologie

Horoscop DRAGOSTE 2014

Horoscop FAMILIE 2014

Horoscop PRIETENIE 2014

Horoscop SANATATE 2014

Horoscop BANI SI CARIERA 2014

HOROSCOP Urania saptamanal actualizat cu succes! Vizionare placuta!

Miercuri, 23.04.2014 Luna în Taur. Ieşiţi cu copiii la pădure, iar sea­ ra e musai să găsiţi un film romantic, care vă va da starea potrivită pentru o noapte romantică. Sfat culinar: supă de pui.

Personalitati nascute pe 23 aprilie - George Anson- Baron de Soberton, Gib Mihăes-cu, Lazăr Säineanu, Max Karl Ems Ludwig Planck, William Shakespeare, Vladimir Nabokov, Shirley Temple Black, Roy Orbison, Lee Majors, Sandra Dee, Joyce DeWitt, Jan Hooks, Valerie Bertinelli, Craig Sheffer, Scott Bairstow.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2013

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI