Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Stele fixe ale săptămânii 24-30 martie

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2013

Stele fixe ale săptămânii 24-30 martie
ALPHERATZ
Patronează nevoia de a interveni într-o situaţie, de a acţiona rapid. Induce dragoste de libertate şi mişcare precum şi interesul sporit pentru delimitarea unui teritoriu în care nativul să fie stăpân pe viaţa şi deciziile lui. Aspectată de Marte, Alpheratz avantajează zodia Berbec şi se colorează cu forţă masculină şi energie vitală.
ZUBEN ELSCHEMALI
Pune rapid în aplicare nevoia de exprimare a nemulţumirilor grupurilor mari de oameni, uniţi prin interese sau frustrări comune. Priveşte societatea, în ansamblul ei, ca dinamică. Este aspectată de Sensul vieţii (Nodul Nord al Lunii), sporind gradul de intervenţie a destinului.
CAPELLA

Capella (Căpriţa) este o divinitate simpatică în mitologie: ea l-a hrănit pe Zeus în copilărie. Este, totuşi, înţeleasă ca o femeie puternică, liberă, care con
duce singură un car. Este expresia mişcării, a independenţei şi a vitezei de reacţie sau de acţiune. Alături de Luna Neagră, sporeşte asumarea riscurilor.
PHACT
Legată, din punct de vedere mitologic şi ezoteric de un explorator, de un aventurier care colindă mările şi ţinuturile necunoscute. Simbolizează pământurile virgine, nedescoperite, tainele şi cunoaşterea ascunsă. Are valoare de iniţiere. Alături de Luna Neagră, în Gemeni, accentuează plăcerea călătoriei, mai ales în latura ei periculoasă şi sporeşte riscul de a pierde sau a nu înţelege informaţia necesară.
Priveşte nativii din toate zodiile

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 3.01.2014 Luna în Vărsător. Aerisire, sport, dinamism, contacte noi: anul începe în forţă, deci nu rataţi startul, lâncezind pe la mese întinse! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Mario Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI