Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Super Balanta

Postat de Urania Horoscop On 8 - April - 2011

Horoscop Urania Super Balanta – Idealistii

Matt Murdock şi-a pierdut vederea în copilărie, dar celelalte simţuri au compensat această lipsă, astfel că acum dispune de un fel de radar care îi arată pericolul. Avocat în timpul zilei, noaptea se transformă în Daredevil, justiţiarul mascat care îi înfruntă de unul singur pe capii lumii interlope, îndreaptă nedreptăţile, ca o adevărată Balanţă!

CE VĂ DIMINUEAZĂ FORŢELE
Energia Balanţelor este subtilă şi nu se manifestă spectaculos: cine vă priveşte nu crede că puteţi reuşi prea multe. Însă interesul pe care-l arătaţi celorlalţi şi evenimentelor care se petrec e un motor interior foarte puternic. Numai că două situaţii vă pot afecta serios:
• Lipsa de rafinament: se spune că semnul
Dvs. solar reprezintă însăşi civilizaţia – tot ce e vulgar şi murdar vă demoralizează.
• Agresivitatea altora: dacă aveţi de a face cu persoane sau chiar şefi a căror comportare faţă de dvs. lasă de dorit, deveniţi anxioşi.

TRANSFORMAŢI-VĂ!
Venus, planeta care vă guvernează zodia, este şi zeiţa iubirii din mitologia romană. Când se simte în largul ei, în armonie cu ceilalţi, se dăruieşte pe sine însăşi, cu o generozitate inepuizabilă. Trebuie să găsiţi acel echilibru care să aducă armonia:
Important: ascultaţi muzică sau vizitaţi un muzeu atunci când brutalitatea lumii înconjurătoare vă apasă.
De evitat pentru zodia Balanta: persoanele reci, indiferente.
Indispensabil pentru zodia Balanta: trebuie să vă înconjuraţi de frumos pentru a vă simţi împăcaţi cu dvs. înşivă. Cumpăraţi obiecte de decor de serie mică – altfel nu vă vor satisface simţul estetic şi vor ajunge la gunoi; reîmprospătaţi-vă garderoba – nu neapărat cu piese costisitoare, căci şi micile fleacuri de bun gust vă pot stimula dispoziţia sau practicaţi un sport elegant – golf, tenis…

Super Balanta

2 Comentarii to “Super Balanta”

  1. Mărginean Alexandru says:

    Am 62 de ani iar aceste super preziceri mi se potrivesc perfect mai puțin practicarea sporturilor elegante .Pe mine mă delectează creația sau munca migăloasă .Mulțumesc pt. horoscopul super !!!

  2. olga says:

    Multumesc frumos pentru aceste super precizari… si pentru toate informartiile ce ni le dati saptamanal….va multumeste o balanta care se regaseste 100% in toate previziunile d-voastra… Sa ne traiti multi ani cu sanatate si sa ne dirijati pasii cu aceeasi pasiune cu care o faceti de ani de zile…Un an nou cu bine va doresc!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI