Horoscop Urania 22-28 Februarie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 22-28 Februarie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Super Fecioara

Postat de Urania Horoscop On 8 - April - 2011

Horoscop Urania Super Fecioara – Perseverentii

Acest faimos detectiv belgian creat de Agatha Christie îşi îngrijea atent mustaţa în furculiţă, nu se culca până nu-şi făcea atent toaleta mâinilor şi scutură de praf tapiţeria scaunelor înainte de a se aşeza. Manii de genul celor prezente în cazul multor Fecioare. Forţa sa? Capacitatea de a descoperi cheia misterelor fără a se ridica din fotoliu, doar gândind. E tot o caracteristică a Fecioarei!

CE VĂ DIMINUEAZĂ FORŢELE
Sunteţi ca o furnicuţă, discretă şi foarte eficientă, dar ca şi micuţa insectă, munciţi tot timpul, cu riscul de a nu şti când să vă opriţi şi, ca o consecinţă, să vă treziţi epuizat (ă). Două situaţii de evitat:

Lipsa de organizare:Dacă planurile vă sunt date peste cap, intraţi într-o stare de stres care vă consumă rapid toate resursele de energie.
Lipsa de încredere în forţele proprii: vreţi să faceţi totul perfect şi nu vă respectaţi propriile limite. Niciodată mulţumiţi de rezultat, ardeţi prea repede şi inutil.

TRANSFORMAŢI-VĂ!
Mercur, planeta care vă dirijează semnul, este şi zeul sferei mentale, al inteligenţei. Doar analizând corect evenimentele şi găsind sensul şi utilitatea
Reală a lucrurilor pe care le faceţi veţi fi pe deplin eficienţi. Rezistaţi mai mult decât ceilalţi, ca iepuraşul din reclamele bateriilor Du- racell, dar câteodată păreţi să uitaţi de această fabuloasă rezistenţă!
Important: faceţi exerciţii de yoga sau… curăţenie în casă!

De evitat pentru Fecioara: tot ce creează gol mental, cum ar fi frecventarea persoanelor negativiste, deprimate.

• Indispensabil pentru Fecioara: Mercur este astrul sistemului nervos, astfel că trebuie să găsiţi o metodă pentru a vă diminua nervozitatea care vă încolţeşte adesea. Încercaţi să respectaţi reguli simple de disciplină: Faceţi-vă timp, în fiecare zi, să mergeţi pe jos jumătate de oră. Iar atunci când vă doriţi ceva frumos, nu mergeţi la magazinele second-hand sub pretextul că nu vă permiteţi să cheltuiţi pentru dvs. înşivă.

Super Fecioara

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Februarie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 21.02.2020 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

21 februarie - Timotei Cipariu, Anton Bacalba$a, Andres Segovia, Anai's Nin, Sam Peckinpah, Erma Bombeck, Roberto Gomez Bolafios, Nina Simone, Barbara Jordan, David Geffen, Tyne Daly, Alan Rickman, Kelsey Grammer, Alan Trammell, Jennifer Love Hewitt, Charlotte Church, Ariel Sharon.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI