Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Martie 2017, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Super Leu

Postat de Urania Horoscop On 8 - April - 2011

Horoscop Urania Super Leu – Aventurierii

Clark Kent nu este un ziarist ca toţi ceilalţi, născut pe planeta Krypton, este extrem de puternic şi are un auz excepţional. Dacă cineva este în pericol şi strigă după ajutor, el aude, îşi scoate ochelarii, cravata şi costumul şi zboară să-l salveze. Foarte generos, ca un adevărat Leu.

CE VĂ DIMINUEAZĂ FORŢELE
E foarte greu să vă suprindă cineva total fără resurse: bateriile dvs. se reîncarcă de la sine. Numai că atunci când motorul se gripează, cădeţi atât psihic, cât şi moral. Şi sunt două situaţii care vă pot destabiliza:

• Lipsa rezultatelor: Personalitatea dvs. flam- boiantă nu tolerează eşecul. Tot ce faceţi trebuie să fie sub semnul reuşitei, altfel vă simţiţi deprimaţi.

• Lipsa recunoştinţei:
Ego-ul dvs. nu poate accepta indiferenţa, indiferent din partea cui ar veni.

TRANSFORMAŢI-VĂ!
Soarele, superputerea energetică a sistemului solar, vă dirijează semnul. În astrologie reprezintă principiul pur al vitalităţii, care vă face, în cea mai mare parte a timpului, capabili nu doar să vă
Arătaţi în formă, ci şi să-i molipsiţi pe cei din jur cu dinamismul dvs. Dacă simţiţi că „soarele interior” se stinge, iată cum vă puteţi încărca bateriile:

Important pentru Leu: jucaţi un joc sau faceţi un sport la care să câştigaţi.

De evitat pentru Leu: persoanele prea critice, care vă pot face să vă pierdeţi încrederea în sine.

Indispensabil: pentru a vă satisface latura narcisistă, participaţi la activităţi de grup şi preluaţi conducerea. Dirijarea altora, organizarea lor sunt stimulente perfecte pentru Lei. Înfiinţaţi o echipă de fotbal, o formaţie muzicală sau o asociaţie caritabilă… Planificaţi o expediţie sau o călătorie – în toate aceste împrejurări, ceilalţi vă vor urmă fără să stea pe gânduri. Cui nu-i place să aibă un prieten Leu? Iar amiciţia este o sursă bună de energie şentru un semn atât de cald şi de fidel cum sunteţi.

Super Leu

1 Comentriu to “Super Leu”

  1. voinea gabriela maria says:

    mulțumesc intradevăr se potrivește cu mine.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar Decembrie

Horoscop Urania 2016

Horoscop 2016

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Martie 2017 actualizat cu succes! Va multumim!

Luni, 27.03.2017 Luna în Săgetător. Azi ar trebui să fie ziua mer­sului pe jos sau cel mult cu bicicleta. Lăsaţi ma­şina acasă şi veţi proteja astfel aerul oraşului. Sfat culinar: vinete umplute cu carne tocată.

27 martie - Gloria Swanson, Harold Nicholas, Sarah Vaughan,David Janssen,MichaelYork,QuentinTarantino,Xuxa, Adolphus Washington Greeley, Bertrand Flornoy, Mariah Carey.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI