Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Super Varsator

Postat de Urania Horoscop On 8 - April - 2011

Horoscop Urania Super Varsator – Idealistii

Neo trăieşte în Ma- trix, un univers iluzoriu creat de un computer imens care stăpâneşte omenirea. Dar el ar putea s-o elibereze… Neo înseamnă noul: ce ar putea fi mai caracteristic Vărsătorului, un semn a cări misiune este să schimbe lumea…

CE VĂ DIMINUEAZĂ FORŢELE

Energia tipică Vărsătorilor este foarte puternică, dar din când în când bateriile se scurtcircuitează. Iar când nu mai aveţi resurse, riscaţi să intraţi într-un cerc vicios de gânduri negre – nervozitate – epuizare – gânduri negre – etc. Două situaţii ar trebui evitate:
• Cadrul rigid: dacă nu vă puteţi organiza după
Bunul plac şi trebuie să respectaţi reguli inflexibile, vă simţiţi stresaţi.
• Lipsa de exerciţiu fizic: sunteţi o fiinţă guvernată în primul rând de mental, dar dacă neglijaţi să vă lucraţi corpul, reţeaua energetică se poate dezechilibra.

TRANSFORMAŢI-VĂ!
Uranus este astrul care vă guvernează semnul şi e o planetă asociată spaţiului îndepărtat dar şi al furtunilor şi cu greu puteţi găsi mai multă energie dezlănţuită decât într-o furtună. Când sunteţi „branşaţi” la energia uraniană, zilele extrem de oupate şi de pline sunt depăşite fără nici o problemă. Dar dacă nivelul energetic e scăzut, iată ce puteţi face:
Important: acceptaţi că nu sunteţi în formă şi vorbiţi cu un prieten.
De evitat pentru Varsator: persoanele cinice care nu au nici un ideal.
Indispensabil pentru Varsator: neobosiţi cum sunteţi, trebuie să vă impuneţi să vă luaţi şi vacanţe din când în când. Cum detestaţi zonele izolate şi sunteţi dedicaţi umanităţii, nimic nu v-ar plăcea mai mult decât, să zicem, o activitate de voluntariat la o şcoală sau un spital din Africa. E o metodă de a vă îmbunătăţi tonusul suficient că să vă puteţi întoarce la activităţile dvs. laborioase.

Super Varsator

1 Comentriu to “Super Varsator”

  1. tonita ioan says:

    sfaturi extraordinare!MERGE!urmati-le cu totii!!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI