Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur 20-26 Ianuarie 2013

Postat de Urania Horoscop On 19 - January - 2013

Urania Horoscop Taur – Pasul Fortunei Taur

Horoscop Urania Taur 20-26 Ianuarie 2013

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania in ce-a mai de succes emisiune de astrologie din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 20-26 Ianuarie 2013. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Ianuarie 2013. Pasul Fortunei Taur 20-26 Ianuarie 2013

Horoscop Urania Taur – Pasul Fortunei Taur

Pentru cei care s-au născut în zodia Taur săptămâna viitoare ar trebuie să le aducă tot felul de implicări, schimbări, noutăţi, evenimente bruşte, surprize bănuim că plăcute sau situaţii neaşteptate care au

o logică într-o împlinire profesională. Sunt posibile implicări, participări şi activităţi directe. Sunt posibile discuţii cu privire la stilul,metoda sau scopul acestor activităţi. Sunt posibile informaţii surprinzătoare care uneori îi destabilizează pe aceşti nativi. Chiar dacă sunt un semn de pământ destul de uranit dintr-un proiect totuşi combinaţia dintre Soare şi Mercur în Vărsător în Casa a 10 a este de natură să le dea destul de multe şocuri, nu emoţionale ci nişte şocuri la nivelul percepţiei, convingerilor care se schimbă foarte repede. Multe dintre impresiile pe care le-au avut până nu de mult, devin caduce, perimate sau inutile în acest moment, ori bune de lăsat de-o parte şi de reluat cândva, cumva, când le-o veni vremea.
Pe semnul Vărsătorului se mai află şi Marte ceea ce înseamnă că pentru aceşti nativi începând cu noaptea de 19 spre 20 ianuarie Casa a10a destul de importantă, grea de semne şi semnificaţii, provocatoare. Toate aceste planete evident fac cuadraturi la soarele lor şi atunci putem spune că se desfăşoară şi o serie de întruniri, întâlniri sau evenimente care nu sunt tocmai confortabile, fie ei sunt stânjeniţi, fie situaţia este complicată, evoluţie nu aşi spune că este greoii cât presantă sau situaţia este explozia îi implica şi pe ei de aşa natură încât trebuie să aibă o conduită productivă, rezervată şi prudenţă. Oricum sunt suficient de multe provocările, impulsurile şi aşa cum spuneam adineauri surprizele care vin dinspre Vărsător ca să mai contribuie şi ei cu tot felul de evenimente neavenite.
De acum încolo timp de o lună de zile cei născuţi în zodia Taurului vor avea posibilitatea să opereze schimbări într-un plan social profesional de imagine de statut de rang şi demnitate. Nu toate evenimentele se desfăşoară comod, lesne şi uşor. Dacă unele au un impact prost asupra personalităţii celor care s-au născut în zodia Taurului, alte evenimente au un impact asupra relaţiilor parteneriale sau influenţează relaţiile conjugale sau grevează nişte relaţii contractuale şi de colaborare. Întrega săptămâna Mercur foace o cvadratura cu Saturn în casa 7a prin urmare multe din acele informaţii şocante şi destabilizante despre care vorbeam pot să aibă un recul într-un chip asemănător cu efectul pe care unii jucători îl dau bilei la biliard. Tot ceea ce se întâmplă în plan personal se răsfrânge într-un plan partenerial şi invers cu consecinţe şi cu vârfuri conjugate exact pe Casa a10a ceea ce înseamnă că elementele de constrângere sunt puternice, putem vorbii de efectul de cleşte care îi prinde pe aceşti nativi.
Uneori reuşesc să scape, alteori nu reuşea decât să-şi complice viaţa mai ales dacă nu au o strategie bine formulată, dacă sunt tineri, dacă sunt naivi, dacă nu au experienţă de viaţă, dacă se entuziasmează prea repede. Au şanse să scape nejumuliţi cu penele frumos aşezate pe corpul lor dacă sunt mai învârsta dacă au văzut şi au trăit multe , dacă reuşesc să se stăpânească , dacă reuşesc să rămână într-un plan nu neapărat secundar cât mai puţin activi pentru că putem spune din păcate ei sunt chemaţi să fie în prim-plan lucru nu întotdeauna le place, fie că nu le place notorietate, fie că nu le place riscul ori pericolul major care se leagă de întrega lor existenţă în acesta perioadă.

Afla cursul vietii,cum vei sta pe plan financiar!Fi pregatit pt ceea ce urmeaza in saptamana viitoare!
Vrei să fi anunţat de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Taur?
Adaugă Adresa de Messenger Horoscop_Urania1
Şi te voi anunţa de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Taur!

.
Taguri:Horoscop Urania Taur,Previziuni Urania,Taur Urania,Horoscop Taur,Horoscop Urania Taur,Pasul Fortunei Taur

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI