Horoscop Urania 30-05 Iunie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 30 Mai - 05 Iunie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Varsator 28-06 Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - February - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 28-06 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 28-06 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-06 Martie 2015. Varsator 28-06 Martie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 28-06 Martie 2015

Cred că, în ceea ce îi privește pe Vărsători, e vremea oratorilor. Acești nativi vor vorbi în perioada imediat următoare, chiar dacă sunt niște debutanți într-un domeniu, ca niște mari autorități. Au elocință, argumente, putere de convingere, autoritate.
Tot ce fac e exemplar și admirabil. Este și unul dintre motivele pentru care se vor bucura de încredere. Vor stârni imediat valuri. Vor face impresie și vor atrage de partea lor simpatizanți, adepți, fani. Unii poate că se vor limita, în această perioadă, să facă drumuri și călătorii. Alții vor avea foarte multe întâlniri mai ales

din cele cu scop precis, care urmăresc să se realizeze ceva (o colaborare, un schimb util de informații, o influențare, captarea atenției etc.). Unii Vărsători pot da lovitura dacă este vorba de un examen.
Se vor mira și ei nu atât de norocul pe care îl vor avea ( acesta nu este exclus, dar nu el dă nota felului în care se desfășoară o examinare) cât mai ales curajul și intuiția de care vor da dovadă. Nu doar că „fac față” cu bine unei examinări ci mai ales impresia pe care o vor face și succesul de care se vor bucura sunt cele care au relevanță acum. Firește, dacă s-au și pregătit. Noi nu vorbim aici de „norocul prostului”.
Mercur în chiar semnul lor natal este, la rândul lor, responsabil și de alte forme de manifestare a personalității lor cum ar fi inteligența, imaginația, spontaneitatea, originalitatea, forța novatoare. Luna Plină din 5 martie privește chestiunile bănești. Unele se pot încurca în preajma acestei zile, altele pot pune în perspectivă, nevoia unei regândiri a priorităților. Oricum, subiectul îi va amărî.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 30-5 Iunie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.05.2020 Luna în Leu. E important să ne păstrăm corpul cald şi să evităm să ridicăm obiecte grele. Toate tratamentele cardiovasculare sunt azi de două ori mai eficiente. Sfat culinar: mirodenii iuti.

29 mai - Nicolae Balcescu, Patrick Henry, G.K. Chesterton, Bob Hope, John F. Kennedy, Paul Erlich, Al Unser, Anthony Geary, Danny Elfman, LaToya Jackson, Annette Bening, Adrian Paul, Melissa Etheridge, Noel Gallagher, Melanie Janine Brown.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI