Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Decembrie 2014, Berbec,Taur,Gemeni,Rac,Leu,Fecioara,Balanta,Scorpion, Sagetator,Capricorn,Varsator,Pesti,Previziuni Urania

11 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 11 Aprilie

Horoscop Urania 11 Aprilie

Horoscop Urania 11 Aprilie

Indiferent total celorlalţi în forul său interior, sigur, chiar prea plin de el, nativul, cu mare succes la sexul opus, are parte aproape fără încetare de duşmani numeroşi şi geloşi, invidioşi şi agresivi, dar realmente prea proşti pentru a fi pentru el o primejdie reală, iar disputele cvasiperpetue cu aceştia nu numai că nu îl obosesc niciodată, ba par chiar fie să îi facă o mare plăcere, fie {măcar) să-l amuze.

Horoscop Urania 11 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

înzestrat cu frumoase calităţi, ştiţi să fiţi amabil şi ferm în acelaşi timp, dinamic, fară a fi agitat, ambiţios, fară a fi intrigant. Sunteţi atât de charismatic, încât este greu să vi se reziste. Energia intensă de care daţi dovadă vă propulsează întotdeauna în direcţia idealurilor dumneavoastră şi vă determină să vă angajaţi în tot mai multe bătălii. Cuvintele „a pierde” şi „eşec” nu fac parte din vocabularul dumneavoastră şi vă pierdeţi răbdarea atunci când auziţi că cineva le rosteşte. Puternicul dumneavoastră magnetism vă îngăduie, aproape în toate împrejurările, să preluaţi controlul situaţiilor şi al oamenilor. Vă place să învingeţi, pentru dumneavoastră aceasta e o nevoie chiar; tenacitatea ce vă caracterizează, alimentată de un dinamism fenomenal, vă permite să acumulaţi tot felul de victorii.

Dragoste :Credeţi că dragostea ideală există; faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a o întâlni.
Bani/muncă:Energia şi perseverenţa vă asigură reuşita profesională şi materială.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar DECEMBRIE 2014

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

Horoscop 2014: Numerologie

Horoscop DRAGOSTE 2014

Horoscop FAMILIE 2014

Horoscop PRIETENIE 2014

Horoscop SANATATE 2014

Horoscop BANI SI CARIERA 2014

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Decembrie actualizat cu succes! Va multumim!

Duminică, 21.12.2014 Luna în Gemeni, de la 15:32 în Rac. O zi pe care ar fi bine să o dedicăm unei cărţi bune. Dacă nu avem una la îndemână, merge şi un film sau chiar o piesă de teatru. Sfat culinar: pizza cu ciuperci.

Personalitati nascute pe 21 decembrie - Samuel L Jackson, Anghel Dumbraveanu, Paul Wincheil, Joe Paterno, Phil Donahue, Jane Fonda, Frank Zappa, Samuel L. Jackson, Chris Evert, Jane Kaczmarek, Ray Romano, Florence Griffith Joyner, Andy Dick, Kiefer Sutherland, Jack Noseworthy, Ippolito Desideri, Jules Louis Gilleron, Stela Popescu, Adela Marculescu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2013

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI