Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

11 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 11 Decembrie

Horoscop Urania 11 Decembrie

Horoscop Urania 11Decembrie

Nativ dotat potenţial cu gena de geniu, predestinat astral rolului de lider, de conducător ori măcar de cercetător, care îşi poate rata absolut toate şansele dacă rămâne prea mult timp sub tutela părinţilor, aşa cum este tentat să o facă, sau se complace să aparţină unui colectiv, în postura de subordonat, care îi va accentua predispoziţia latentă de imitator şi tendinţa de a aştepta totul de la alţii.

Horoscop Urania 11 Decembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Vă animă o extraordinară energie fizică şi psihică. Aproape nimic nu poate rezista vigorii şi voinţei dumneavoastră. Trebuie să înţelegeţi totuşi că omul nu este întotdeauna stăpânul absolut al destinului său; uneori el trebuie să se supună de bunăvoie altora şi întâmplărilor neprevăzute ale vieţii. Desigur, sunteţi puternic şi energic, dar nu sunteţi invulnerabil. Aveţi dreptul să depuneţi din când în când armele pentru a vă reface forţele şi a vă cultiva răbdarea, din care nu aveţi rezerve prea bogate. Nevoia de spaţiu vă determină să căutaţi aventura, iar nevoia de securitate vă conduce spre sedentarism. Fiinţă duală, plină de paradoxuri, aveţi o mare încredere în forţele, în competenţele şi în talentele proprii.

Dragoste :Om de cuvânt, vă ţineţi promisiunile şi aşteptaţi acelaşi lucru de la partenerul dumneavoastră.
Bani/muncă:Preferaţi să lucraţi ca solist, dispunând de un control total; nu acceptaţi risipa de timp sau de bani.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI