Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Iunie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

11 Februarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 11 Februarie

Horoscop Urania 11 Februarie

Horoscop Urania 11 Februarie

De multe ori în prim-plan, cu prestaţii adesea absolut strălucitoare, deşi uneori poate părea de-a dreptul indolent, nativul este posesorul unui caracter deosebit de frumos şi dotat cu mult simţ (sau talent) artistic, fiind răsplătit pe măsură, având parte de o viaţă plină de satisfacţii şi fericire; chiar şi în perioadele trăite sub o existenţă modestă nativul nu va avea motive majore de insatisfacţii.

Horoscop Urania 11 Februarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Calităţile deosebite pe care le posedaţi cât şi toate realizările, mici sau mari, vi se datorează numai dumneavoastră înşivă. Inteligent, orgolios şi perseverent, reuşiţi să găsiţi răspunsurile potrivite la toate întrebările. încercările vă motivează acţiunile, deoarece forţa dumneavoastră rezidă chiar în nevoia de a vă lupta, de a apăra o cauză… sau propriile interese. Exercitaţi atracţie asupra oamenilor, care văd în dumneavoastră un luptător şi, într-o oarecare măsură un concurent, ceea ce nu face decât să vă sporească motivaţia. Dăruit total luptei, se întâmplă prea des să uitaţi de existenţa vieţii de familie şi a celei sociale. Cu toate acestea, ceilalţi vă pot oferi mai mult decât vă imaginaţi, de exemplu, bogăţia conversaţiilor şi căldura umană sau, pur şi simplu, vă pot ajuta să vă relaxaţi, să vă schimbaţi dispoziţia.

Dragoste :Nu vă grăbiţi niciodată când e vorba să vă alegeţi partenerul; se întâmplă rareori să fiţi dezamăgit.
Bani/muncă:Cu un spirit atât de raţional, realizaţi tot ce vă doriţi.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Iunie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 18.06.2018 Luna în Săgetător, de la 15:50 în Capricorn. Dacă faceţi azi sport, nu trebuie să neglijaţi exer¬ ciţiile de încălzire. E o zi potrivită şi pentru dis¬ cuţii administrative. Sfat culinar: gulaş cu ardei.

18 iunie - Jeanette MacDonald, Bud Collyer, E.G. Marshall, Roger Ebert, Sir Paul McCartney, Carol Kane, Isabella Rossellini, Nathan Morris.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI