Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

12 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 12 August

Horoscop Urania 12 August

Horoscop Urania 12 August

Talentat în principiu, fără a fi limitat la un singur anume domeniu, nativul, cam iute din fire, va fi prada impulsurilor de tot felul, spontaneitatea remarcabilă putând să-i pricinuiască oricând foarte mari neplăceri, dar prietenii şi familia, cu condiţia de a ţine cont de sfaturile ce i se vor da, pot avea un rol important în încercarea de a evita situaţiile neplăcute în care singur se va pune în viaţă.

Horoscop Urania 12 August – Personalitatea Zilei de nastere.

E bine că sunteţi inteligent şi curajos. Viaţa vă pune în faţă numeroase provocări şi încercări grele, critici şi reproşuri de multe ori nejustificate şi, din păcate, nu vă acordă întotdeauna meritul muncii şi eforturilor dumneavoastră. Aceasta vă modelează încă de tânăr caracterul, iar perseverenţa cu care v-aţi înarmat este cel mai bun aliat. Echilibrat, în ciuda capcanelor şi a obstacolelor, vă urmaţi curajos drumul, oprindu-vă uneori pentru a vă reface forţele, pentru a vă bucura de momentele bune şi a vă distra. Suflet mare, vegheaţi cu fidelitate asupra familiei, gata să interveniţi la orice chemare. Vă place tovărăşia oamenilor inteligenţi, pasionaţi, cu opinii şi judecăţi tranşante.

Dragoste :Independent şi destul de suspicios, o relaţie apropiată cu dumneavoastră nu este uşor de stabilit.
Bani/muncă:Muncitor dar individualist, tendinţa dumneavoastră către improvizaţii influenţează negativ succesul acţiunilor pe care le întreprindeţi.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI