Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 22-28 Septembrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

12 Septembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 12 Septembrie

Horoscop Urania 12 Septembrie

Horoscop Urania 12 Septembrie

Un exuberant plin de graţie şi un „fantastic” tot timpul seducător, nativul are toate şansele reuşitei depline, realizând cu uşurinţă performanţa să îi cucerească pe toţi,în carieră, în societate şi în familie, dar, indiferent de domeniul în care acesta se va impune, impresia generală va fi că farmecul îi este singura calitate, o situaţie nedreaptă, care pe el mai degrabă îl amuză decât să îl supere.

Horoscop Urania 12 Septembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Vă întrebaţi, pe drept cuvânt, după ce tot aleargă oamenii în această lume confuză, stresată şi materialistă. Sunteţi conştient că timpul trece repede şi nu aveţi chef să-i aşteptaţi nici pe ceilalţi, nici himerele care nu apar niciodată. în loc să staţi cu braţele încrucişate în speranţa că fericirea va veni să vă caute, dumneavoastră lucraţi ca să ajungeţi la un înalt standard de viaţă, să vă adunaţi în jur persoane de calitate şi să profitaţi de momentele de bucurie şi de mulţumire ce vă sunt oferite. Nu credeţi că succesul este o chestiune de noroc, ci mai curând rezultatul eforturilor depuse şi al voinţei de a reuşi. Aveţi nevoie de pauze periodice într-o atmosferă calmă, pentru a vă reface energia, a evalua situaţia şi a vă reconsidera nevoile şi obiectivele, dar mai ales pentru a vă bucura de viaţă.

Dragoste :Adaptabil şi imaginativ, în relaţia de cuplu aveţi nevoie de onestitate şi de egalitate.
Bani/muncă:Munciţi cu scopul de a vă asigura o bună securitate financiară.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 22-28 Septembrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 20.09.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

20 septembrie - Petre Got, Upton Sinclair, Ferdinand „Jelly Roll" Morton, Dr. Joyce Brothers, Anne Meara, Sophia Loren, Gary Cole, Juan Pablo Montoya.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI