Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

14 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 14 Decembrie

Horoscop Urania 14 Decembrie

Horoscop Urania 14 Decembrie

Cariera nativului, oscilând iniţial, ca un pendul, doar între insuccese şi mărunte succese, mediocre, din cauza firii aproape copilăroase şi a incapacităţii de a trata lucrurile (şi viaţa) cu minima seriozitate necesară, se va ridica la un nivel superior („pe cele mai înalte culmi”) odată cu înaintarea în vârstă, cu atât mai sus cu cât opera îi va fi mai puţin tributară automatismelor în gândire.

Horoscop Urania 14 Decembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Cea mai mare dintre valorile în care credeţi şi, în acelaşi timp, cea mai frumoasă calitate pe care o aveţi este, fară îndoială, respectul: respectul de sine mai întâi şi apoi cel faţă de alţii. Deoarece aveţi o personalitate caracterizată prin indiferenţă şi amabilitate, oamenii vă caută compania: cu dumneavoastră totul este simplu şi viaţa pare mai uşoară. Adept al plăcerii sub toate formele, nu lăsaţi niciodată grijile să vă fure somnul. Tot ce stă în calea fericirii dumneavoastră este măturat în hohote de râs. Cu toate acestea, vă asumaţi cu multă seriozitate şi maturitate toate responsabilităţile şi obligaţiile ce vă revin. Specifică modului dumneavoastră de viaţă este tocmai această tactică de relativizare a problemelor, ce vă permite să profitaţi de toate bunătăţile vieţii şi să gustaţi din ele cu lăcomie.

Dragoste :Paşnic şi puţin exigent, vă lăsaţi partenerul să trăiască aşa cum doreşte, fară constrângeri.
Bani/muncă:Consideraţi că buna situaţie financiară reprezintă o reuşită, nu o formă de putere.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 3.01.2014 Luna în Vărsător. Aerisire, sport, dinamism, contacte noi: anul începe în forţă, deci nu rataţi startul, lâncezind pe la mese întinse! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Mario Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI