Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

15 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 15 Aprilie

Horoscop Urania 15 Aprilie

Horoscop Urania 15 Aprilie

Cu succes cert nu numai în anturajul său {predispus să îi amplifice meritele), nativul este în realitate un distant, preocupat doar de sine, de cariera sa în mod predilect, deloc interesat de ceilalţi, pe care îi tratează cu princiară superioritate, batjocorindu-i cu uşurinţa cu care respiră, de vină fiind şi uşurinţa cu care obţine succesul notabil, datorat într-o oarecare măsură şi farmecului său natural.

Horoscop Urania 15 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

Dotat cu o aură fascinantă, atrageţi privirile oriunde aţi merge. Extraordinar de charismatic, îi vrăjiţi pe toţi cei ce vă ies în cale. Vă pricepeţi perfect să uzaţi de magnetismul dumneavoastră pentru a obţine de la ceilalţi tot ce doriţi, pe toate planurile. Cu o senzualitate şi o sexualitate de excepţie, vă lăsaţi condus de instincte şi vă supuneţi întotdeauna propriilor impulsuri, oriunde v-ar conduce ele. în urma acestui comportament necugetat, sunteţi rănit uneori, dar rănile se cicatrizează repede cu balsamul noilor pasiuni. Spontaneitatea vă ajută să stabiliţi relaţii interpersonale în timp record şi vă place să testaţi neîncetat puternica influenţă pe care o exercitaţi asupra celorlalţi. Cu toate acestea, atenţie, nestatornicia v-ar putea aduce surprize neplăcute.

Dragoste :Datorită marcatei dumneavoastră înclinaţii spre erotism, sunteţi un amant pasionat şi foarte senzual.
Bani/muncă:Impetuozitatea vă determină să faceţi cheltuieli extravagante şi inutile.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI