Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 22-28 Septembrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

15 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 15 Ianuarie

Horoscop Urania 15 Ianuarie

Horoscop Urania 15 Ianuarie

Personalitate deosebit de puternică, predispusă astral reuşitei, dar numai cu preţul singurătăţii „turnului de fildeş”, căile alese de el, prea noi sau prea pline de risc, fiind prea grele celorlalţi să-l urmeze şi un mare gust (Mare) de mărire, de lux şi de bani, dar banii nu vor fi niciodată prea mulţi, când prietenii sunt numeroşi şi nici prietenii adevăraţi nu vor fi prea numeroşi, când nu va duce defel lipsă de bani.

Horoscop Urania 15 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Dragostea, sub toate formele, vă domină viaţa. Vă lăsaţi condus de ea, îi ascultaţi sfaturile în legătură cu ceea ce trebuie să faceţi sau cu drumul pe care trebuie să-l urmaţi. Cu discreţie, vă alegeţi calea pe care veţi merge neabătut şi, brusc, cei din jur îşi dau seama într-o zi că, deşi nu dădeaţi impresia, aţi realizat lucruri mari şi aţi reuşit în ascensiunea dumneavoastră socială. Deveniţi atunci o sursă de admiraţie şi de inspiraţie. Vizionar, ştiţi încotro mergeţi, dar, uneori, pentru a doborî obstacolele sau a deschide porţile închise, faceţi eforturi prea mari, încercând să vă depăşiţi limitele. Nu sunteţi indestructibil. Aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră fizică, mentală şi psihică pentru a putea parcurge până la capăt drumul ales, evitând să vă simţiţi epuizat atunci când vă veţi fi atins scopul.

Dragoste :Pozitiv ca mentalitate, atent la reacţia partenerului, căutaţi în dragoste stabilitatea şi respectul reciproc.
Bani/muncă:Raţional şi muncitor, vă asiguraţi viitorul prin eforturi şi perseverenţă.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 22-28 Septembrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 20.09.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

20 septembrie - Petre Got, Upton Sinclair, Ferdinand „Jelly Roll" Morton, Dr. Joyce Brothers, Anne Meara, Sophia Loren, Gary Cole, Juan Pablo Montoya.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI