Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-06 Noiembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-06 Noiembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

15 Noiembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 15 Noiembrie

Horoscop Urania 15 Noiembrie

Horoscop Urania 15 Noiembrie

Caracter deosebit de frumos, spirit brav şi fire onestă, profund religios în esenţa sa intimă, fin mânuitor de cuvinte şi cu vocaţie de predicator, fără a sluji însă neapărat la altar, nativul are predestinată astral o viaţă cel mai adesea spectaculoasă, plină de întâmplări interesante, ce nu va fi de obicei mult trecută de o jumătate de secol, stinsă în pace sufletească şi cu o relativă bunăstare materială.

Horoscop Urania 15 Noiembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Foarte instinctiv, puţin „animalic”, aveţi o impetuozitate, o energie şi o senzualitate debordante. Charismatic şi recalcitrant, exercitaţi un efect hipnotic asupra celor din jur. Strălucit orator, fascinaţi mulţimile prin extraordinara energie pe care o degajaţi. înarmat cu această forţă vitală rară vă năpustiţi în viaţă, pasionat şi pasionant, dând pe loc urmare impulsurilor nechibzuite şi pasiunilor de moment. Epicurian şi petrecăreţ, nu vreţi să pierdeţi nimic din plăcerile vieţii, din care vă înfruptaţi de altfel copios. Activ în toate domeniile, extravagant în vorbire şi temerar în acţiune, nimic nu vă sperie, cu excepţia rutinei şi a monotoniei. Deosebit de orgolios, vă place să fiţi stăpânul; cu toate acestea, sunteţi un sclav al instinctelor dumneavoastră.

Dragoste :Teama de a vă înşela vă face ezitant în faţa angajării într-o relaţie stabilă.
Bani/muncă: Bani/muncă Sunteţi înclinat să vă supraestimaţi capacităţile şi trebuie să suportaţi apoi consecinţele.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-06 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.10.2020 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

30 octombrie - Nicolae C. Paulescu, Duiliu Zamfirescu, John Adams, Fiodor Dostoevski,Ezra Pound, Charles Atlas, Ruth Gordon, Louis Malle, Claude Lelouch, Grace Slik, Henry Winkler, Harry Hamlin, Diego Armando Maradona, Pierre Bonnard, Gavin Rossdale, Kevin Polack.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI