Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 22-28 Septembrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

16 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 16 August

Horoscop Urania 16 August

Horoscop Urania 16 August

Nativ polivalent, nedreptăţit adesea de semenii săi, care, cu toate talentele sale şi inteligenţa sa sclipitoare, va fi împins (adesea constrâns) de mediocri, fie spre o viaţă modestă, cu o poziţie socială şi materială mult sub ceea ce i s-ar fi cuvenit de drept, fie, dacă va reuşi să-şi valorifice şansele pentru a reuşi cu adevărat, mai ales în carieră şi societate, va fi bârfit „constant” şi din plin contestat.

Horoscop Urania 16 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Perseverent şi luptător, ţineţi să conduceţi chiar şi atunci când efortul vă depăşeşte capacităţile sau vă lipseşte cheia unei uşi închise. Aveţi o nevoie aproape vitală de a vă dovedi că sunteţi capabil să vă asumaţi riscuri, să treceţi peste oprelişti, să doborâţi obstacole, să înfruntaţi curajos furtuni. Motivaţiile dumneavoastră resping uşurinţa, spontaneitatea şi lipsa de atenţie, dar nu întreprindeţi nici o acţiune care vă poate întuneca sau păta reputaţia. Dotat cu farmec şi cu forţă de seducţie, magnetismul şi priceperea vă permit de multe ori să accedeţi la un nivel superior. în ciuda preferinţei pentru activităţile sportive, sunteţi fascinat de tot ce este misterios, enigmatic, paranormal, pe scurt, de tot ce vă stimulează imaginaţia.

Dragoste :Deoarece nu vă place singurătatea, aveţi multă grijă de partener, de nevoile şi de dorinţele acestuia.
Bani/muncă:Sunteţi disciplinat şi ordonat; reuşita dumneavoastră financiară este asigurată, în orice domeniu profesional.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 22-28 Septembrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 20.09.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

20 septembrie - Petre Got, Upton Sinclair, Ferdinand „Jelly Roll" Morton, Dr. Joyce Brothers, Anne Meara, Sophia Loren, Gary Cole, Juan Pablo Montoya.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI