Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie 2014, Berbec,Taur,Gemeni,Rac,Leu,Fecioara,Balanta,Scorpion, Sagetator,Capricorn,Varsator,Pesti,Previziuni Urania

16 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 16 Iulie

Horoscop Urania 16 Iulie

Horoscop Urania 16 Iulie

Receptivitate pe cât de remarcabilă pe atât de surprinzătoare la tot şi la toate, pentru un nativ, întotdeauna foarte mulţumit de el însuşi, deşi nu pare capabil nicicum să îşi schimbe predestinarea astrală a unei existenţe în zigzag, cu etape totuşi clare, distincte, deşi fără nicio legătură directă între ele, cu reuşite absolut inexplicabile lui şi cu ratări mai totdeauna scuzabile în faţa celorlalţi.

Horoscop Urania 16 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Surâsul dumneavoastră amabil ascunde personalitatea unui mare luptător! Din necesitate sau din pură plăcere, vă place să vă aruncaţi în focul acţiunii, să vă aflaţi în competiţie, să vă măsuraţi forţa fizică şi cunoştinţele generale cu un adversar puternic; pe scurt, vă place să răspundeţi provocărilor, oricât de mari ar fi acestea. Precoce, vă începeţi viaţa de adult încă din prima tinereţe: căsătorie, reuşită socială şi profesională. Doriţi să aveţi totul şi să ajungeţi repede cât mai sus, chiar dacă nu ştiţi cum se explică această grabă. Păstrând totuşi un suflet de copil pe parcursul întregii vieţi, sunteţi persoana deţinătoare de soluţii practice pentru tinerii din jur. Sunteţi capabil să-i înţelegeţi şi să-i îndrumaţi pe calea cea bună.

Dragoste :Aveţi nevoie de o persoană cu vederi largi, inteligentă, cu o personalitate bine definită.
Bani/muncă:Vă arătaţi la maximum competenţa în activitatea profesională, iar finanţele sunt pe măsura eforturilor dumneavoastră.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar Octombrie

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

Horoscop 2014: Numerologie

Horoscop DRAGOSTE 2014

Horoscop FAMILIE 2014

Horoscop PRIETENIE 2014

Horoscop SANATATE 2014

Horoscop BANI SI CARIERA 2014

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes! In curs de actualizare!

Joi, 23.10.2014 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

Personalitati nascute pe 23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2013

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI