Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

16 Noiembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 16 Noiembrie

Horoscop Urania 16 Noiembrie

Horoscop Urania 16 Noiembrie

Viaţă plină în absolut toate planurile, cu o poziţie socială mai totdeauna peste medie, însă nefericită în cea mai mare parte a sa, datorită unei oarecare intransigenţe a nativului, un caracter mult prea independent, incapabil să facă vreo concesie sau să se plece cuiva, dar şi unei anume încrâncenări în apărarea principiilor şi a idealurilor sale, nu totdeauna tocmai corecte, realizările materiale fiind undeva sub aşteptările sale.

Horoscop Urania 16 Noiembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Ţanţoş ca un cocoş şi îngâmfat ca un păun, nu faceţi parte dintre cei ce rămân în urmă. Orice aţi face, aveţi nevoie să vă aflaţi sub luminile rampei, să fiţi un star, să fiţi cel mai bun. Nu foloseşte la nimic să vi se spună să fiţi mai rezonabil; vă faceţi că nu auziţi. Independent, autonom şi materialist, simţiţi o atracţie viscerală faţă de bunurile materiale. Urmărind continuu să răspundeţi provocărilor, vi se întâmplă de multe ori să nu reflectaţi suficient înainte de a acţiona. Deoarece simţiţi neîncetat nevoia de a vă depăşi, păreţi tot timpul nemulţumit de ceea ce aveţi. Lăsaţi impresia unei persoane care nu va înceta niciodată să lupte cu încercările şi să alerge, chiar şi după himere. în orice caz, posedaţi un suflet mare şi o scară de valori valabilă.

Dragoste :Susceptibilitatea dumneavoastră înnăscută vă determină să vă temeţi de responsabilităţile vieţii de cuplu.
Bani/muncă:Competent, acceptaţi să daţi o mână de ajutor, dar să împrumutaţi bani vi se întâmplă foarte rar.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI