Horoscop Urania 30-05 Iunie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 30 Mai - 05 Iunie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

16 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 16 Octombrie

Horoscop Urania 16 Octombrie

Horoscop Urania 16 Octombrie

Deosebit de meticulos, chiar obsedat de înţelegerea sau realizarea celor mai mici detalii, de amănunte ce altora nu li se par nici importante şi nici relevante, nativul, cu o minte ascuţită şi o mare putere de muncă, va avea parte de succese în viaţă, mai ales dacă îşi va alege o carieră dominată în primul rând de rigoare, acurateţe şi tehnică, dar nu neapărat una ştiinţifică, ci una în care se cer respectivele calităţi.

Horoscop Urania 16 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Cu toate complimentele şi aprobarea de care vă bucuraţi din partea anturajului dumneavoastră, se pare că nu vă înţelegeţi adevărata valoare şi nu sunteţi conştient de numeroasele dumneavoastră talente. Cu prudenţă, urcaţi o treaptă dar, la cea mai mică piedică sau la prima opoziţie, o coborâţi, convins că nu sunteţi la înălţime şi că nu meritaţi o poziţie superioară. Aveţi totuşi un însemnat potenţial; numai cu mai multă încredere în sine, înfruntând competiţia şi conştientizând în sfârşit faptul că deţineţi toate mijloacele pentru a doborî obstacolele vă veţi ocupa locul ce vă revine de drept sub soare. Mare apărător al libertăţii, clarvăzător, empatie şi dotat cu un marcat simţ al dreptăţii, înţelegeţi fiinţa omenească în ansamblul ei.

Dragoste :Aşteptările dumneavoastră sunt realiste; aveţi nevoie de stabilitate şi de certitudini.
Bani/muncă:Sunteţi capabil să vă analizaţi corect poziţia şi şansele de reuşită.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 30-5 Iunie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.05.2020 Luna în Leu. E important să ne păstrăm corpul cald şi să evităm să ridicăm obiecte grele. Toate tratamentele cardiovasculare sunt azi de două ori mai eficiente. Sfat culinar: mirodenii iuti.

29 mai - Nicolae Balcescu, Patrick Henry, G.K. Chesterton, Bob Hope, John F. Kennedy, Paul Erlich, Al Unser, Anthony Geary, Danny Elfman, LaToya Jackson, Annette Bening, Adrian Paul, Melissa Etheridge, Noel Gallagher, Melanie Janine Brown.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI