Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-06 Noiembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-06 Noiembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

17 Februarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 17 Februarie

Horoscop Urania 17 Februarie

Horoscop Urania 17 Februarie

Caracter prin excelenţă neliniştit, destul de pesimist în general şi aproape total neîncrezător în sine în mod special, nativul, predispus astral şi unor riscuri sporite de accidente fizice, unele grave, are totuşi predestinată reuşita în carieră, prin mijloace proprii şi în societate, însă doar dacă, în momentul în care are de ales partenerul de viaţă, optează pentru o persoană pe care o poate domina şi nu invers.

Horoscop Urania 17 Februarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Posedaţi o remarcabilă forţă interioară, chiar dacă aceasta nu este întotdeauna impresia pe care o lăsaţi. Condus uneori de un spirit rebel, vă displace mai presus de orice faptul că lumea judecă după aparenţe şi vă demonstraţi opinia cu propriul exemplu, disimulându-vă valoarea sub haine uzate sau adoptând un comportament neglijent. Vă plac istorisirile, atât cele ce relatează trecutul unei ţări sau al unui popor cât şi cele mai recente, care se întâmplă să atingă una din corzile dumneavoastră sensibile. Comunicarea face parte integrantă din viaţa dumneavoastră; vi se pare că este cheia ce deschide toate uşile. Sunteţi prin urmare în elementul dumneavoastră şi vă amuză mult rolul de orator. Activităţi cum ar fi cea de crainic la un program de ştiri, de conferenţiar sau de cântăreţ vi s-ar potrivi de minune.

Dragoste :Afectuos, îndatoritor şi expansiv, apreciaţi o implicare reală a partenerului dumneavoastră.
Bani/muncă:Nedisciplinat şi nerăbdător, înaintaţi de prea multe ori pe dibuite, multiplicând astfel riscurile de eşec.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-06 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.10.2020 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

30 octombrie - Nicolae C. Paulescu, Duiliu Zamfirescu, John Adams, Fiodor Dostoevski,Ezra Pound, Charles Atlas, Ruth Gordon, Louis Malle, Claude Lelouch, Grace Slik, Henry Winkler, Harry Hamlin, Diego Armando Maradona, Pierre Bonnard, Gavin Rossdale, Kevin Polack.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI