Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Iunie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

18 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 18 August

Horoscop Urania 18 August

Horoscop Urania 18 August

Viaţa nativului, chiar dacă va părea celorlalţi (sau chiar de va fi cu adevărat) una strălucitoare, va fi una mai degrabă deosebit de grea şi plină de trudă, în primul rând din cauza caracterului său mult prea autoritar, a intransigenţei şi, nu în ultimul rând, a incapacităţii genetice de a accepta măcar ideea că uneori compromisul este singura cale de dialog, că bunăvoinţei i se răspunde cu bunăvoinţă.

Horoscop Urania 18 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Intrucât sunteţi dotat cu o voinţă de fier şi nu vă temeţi de nimic, faceţi foarte puţine concesii şi nu reveniţi decât foarte rar asupra unei decizii. Energic şi încăpăţânat, nu vă măsuraţi cuvintele, nu suportaţi situaţiile penibile sau neplăcute şi nu faceţi decât ceea ce vă place, atunci când vă place. Prin urmare, sunteţi un adversar sau un concurent redutabil. Vă este greu să echilibraţi acest caracter vulcanic cu tandreţea şi cu dragostea ce vă stăpânesc sufletul. Loial şi respectuos cu cei apropiaţi, pe cei care nu vă apreciază îi ignoraţi pur şi simplu. Cu cât înaintaţi în vârstă, cu atât mai mult trebuie să vă îngrijiţi de sănătate, pentru că nu puteţi accepta limitările şi restricţiile unei sănătăţi deficitare.

Dragoste :Perfecţionist, într-o continuă căutare a idealului, vă revedeţi neîncetat standardele.
Bani/muncă:Organizat, creativ, ager şi abil, în profesie sunteţi un specialist important.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Iunie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 18.06.2018 Luna în Săgetător, de la 15:50 în Capricorn. Dacă faceţi azi sport, nu trebuie să neglijaţi exer¬ ciţiile de încălzire. E o zi potrivită şi pentru dis¬ cuţii administrative. Sfat culinar: gulaş cu ardei.

18 iunie - Jeanette MacDonald, Bud Collyer, E.G. Marshall, Roger Ebert, Sir Paul McCartney, Carol Kane, Isabella Rossellini, Nathan Morris.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI