Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

18 Martie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 18 Martie

Horoscop Urania 18 Martie

Horoscop Urania 18 Martie

Spirit clar şi precis, pătrunzător şi bătăios, capabil să se facă remarcat chiar şi dacă pleacă din postura de neinvidiat (şi de neacceptat pentru el) de subaltern sau de membru umil al unui colectiv cu spirit de turmă, nativul se va bucura odată cu trecerea timpului de succese frumoase în toate planurile, cel mai mult ca poziţie socială, cu satisfacţii relativ mai mici în cel material, din cauza timpului pierdut

Horoscop Urania 18 Martie – Personalitatea Zilei de nastere.

Sunteţi născut într-o zi aflată sub semnul unei adânci reflecţii asupra propriei persoane. Astrele vă cer să fiţi foarte atent, să vă luaţi măsuri de precauţie, să reduceţi riscurile la maximum, mai cu seamă în deplasările pe care le faceţi. Ţineţi-vă departe de acţiunile politice şi de tot ce are legătură cu acestea. Sunteţi puternic sufleteşte şi viitorul nu vă sperie. Priviţi lumea cu ochii unui înţelept, ştiind că veţi găsi răspuns la întrebări şi soluţii la problemele cu care vă confruntaţi. învăţaţi cu seninătate lecţiile vieţii şi sunteţi conştient că regulile nu trebuie încălcate. Aveţi lucruri mari de realizat; tot ce doriţi este să aveţi destul timp pentru a le duce la capăt. Aveţi multe talente; ştiţi să le daţi o bună utilizare.

Dragoste :Aveţi nevoie de o relaţie sentimentală senină, echilibrată, fară zone de umbră.
Bani/muncă:Ştiţi să profitaţi de învăţăturile primite şi de bunele ocazii ce vi se oferă.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 3.01.2014 Luna în Vărsător. Aerisire, sport, dinamism, contacte noi: anul începe în forţă, deci nu rataţi startul, lâncezind pe la mese întinse! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Mario Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI