Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Martie 2017, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

2 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 2 Aprilie

Horoscop Urania 2 Aprilie

Horoscop Urania 1 Aprilie

Deşi dotat din plin cu un imens talent, un mare curaj şi o voinţă aproape de neînvins, nativul nu are parte de prea mari satisfacţii în viaţă, nerecunoscându-i-se binemeritatele reuşite, aproape nicicând în propria familie, prea rar în societate, totul lăsându-i acestuia un gust amar, ce îi auto-impune şi o anumită stare de izolare, de însingurare, chiar şi în situaţia în care reuşeşte totuşi să îşi învingă predestinarea.

Horoscop Urania 2 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

Vă caracterizează un admirabil echilibru între fizic şi psihic, iar acest echilibru se manifestă şi pe plan financiar. Amabil din fire, sunteţi deschis şi atent la problemele celorlalţi. Ştiţi să-i ascultaţi, să fiţi de o discreţie absolută cu privire la confidenţele ce vi se fac, să le daţi sfaturi excelente; totuşi, nu vă place să vorbiţi despre dumneavoastră. Introvertit, preferaţi să priviţi şi să observaţi, iar nu să participaţi, în anumite momente, simţiţi nevoia să vă îndepărtaţi de lume, să vă refaceţi forţele în tăcere, să meditaţi asupra vieţii şi a oamenilor. Când trebuie să luaţi o decizie, vă bazaţi pe intuiţia dumneavoastră şi, în general, nu vă înşelaţi. Sunteţi puternic atras şi, în acelaşi timp, dezorientat de ştiinţele oculte.

Dragoste :Vă dezvăluiţi rareori, dar când o faceţi, sunteţi sincer şi încrezător.
Bani/muncă:Vă administraţi bugetul în mod adecvat, în ciuda unor mici abateri ce apar uneori.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar Decembrie

Horoscop Urania 2016

Horoscop 2016

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Martie 2017 actualizat cu succes! Va multumim!

Luni, 27.03.2017 Luna în Săgetător. Azi ar trebui să fie ziua mer­sului pe jos sau cel mult cu bicicleta. Lăsaţi ma­şina acasă şi veţi proteja astfel aerul oraşului. Sfat culinar: vinete umplute cu carne tocată.

27 martie - Gloria Swanson, Harold Nicholas, Sarah Vaughan,David Janssen,MichaelYork,QuentinTarantino,Xuxa, Adolphus Washington Greeley, Bertrand Flornoy, Mariah Carey.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI