Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

2 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 2 Iulie

Horoscop Urania 2 Iulie

Horoscop Urania 2 Iulie

Abilitatea deosebită a nativului în aproape tot ceea ce întreprinde, dublată de o mare putere de muncă – ambele, alături de pasiunea dovedită în tot ceea ce face, în special atunci când poate să îşi aleagă cariera dorită, îi asigură un succes net, legitim, dar nu este prea iubit de semenii săi, fiind, în cel mai bun caz, mult prea egoist şi destul de distant, asta când nu este de-a dreptul arogant.

Horoscop Urania 2 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Simplu şi întotdeauna ocupat, vă terminaţi de cele mai multe ori treburile în ultimul moment şi nu acordaţi cu adevărat atenţie detaliilor, care au totuşi importanţa lor în anumite circumstanţe. Serios şi inteligent, deţineţi toate atuurile necesare pentru a reuşi să vă rezolvaţi problemele, să ieşiţi din toate situaţiile şi să găsiţi soluţii în cazul unor încurcături. Banii nu reprezintă motivaţia dumneavoastră principală; cum nu e obligatoriu ca norocul să vă fie tovarăş, trebuie să fiţi prudent atât în ceea ce priveşte activitatea, cât şi sănătatea. Sunteţi conştient de importanţa unei alimentaţii corecte, a unui mediu ambiant sănătos, a unei calităţi corespunzătoare a vieţii. Forţa dumneavoastră rezidă în nivelul înalt la care conştientizaţi tot ce priveşte în general viaţa.

Dragoste :Increzător, idealist şi optimist, vă dăruiţi total în relaţia dumneavoastră sentimentală.
Bani/muncă:Nu urmăriţi nici recunoştinţa, nici bogăţia; nu doriţi decât să vă simţiţi bine în toate situaţiile.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI