Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

23 Martie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 23 Martie

Horoscop Urania 23 Martie

Horoscop Urania 23 Martie

Are de traversat în viaţă mai totdeauna situaţii deosebit de delicate şi destul de tensionate, pe care singur şi le creează, neexistând întotdeauna cea mai realistă relaţie între reala-i putinţă şi dorinţa sa arzătoare de a stăpâni persoane sau situaţii, dovedindu-se în final, atunci când totul s-ar putea îndrepta strălucit, lipsit de minima dorinţa de a-şi nimici sau măcar pedepsi opozanţii, care vor continua la nesfârşit
să-i fie o piedică.

Horoscop Urania 23 Martie – Personalitatea Zilei de nastere.

Filozof înnăscut, vă place mult să discutaţi, cu condiţia ca interlocutorii să împărtăşească aceleaşi valori ca dumneavoastră. Când nu vă erijaţi în moralizator, oamenii vă caută compania şi nu ezită să urmeze sfaturile pe i arc le daţi, vrând, nevrând, cu sinceritate şi corectitudine. Aveţi un respect profund faţă de tradiţii şi obiceiuri şi nu acceptaţi i a ceilalţi pot vedea lucrurile altfel. în unele momente, daţi dovadă de o mare toleranţă; în altele, îi terorizaţi pe cei din jur i u o severitate morală excesivă. Paternalist, oscilaţi între intransigenţă şi indulgenţă. Cei care nu respectă definiţia regulilor din codul dumneavoastră de conduită socială sunt excluşi imediat de pe teritoriul dumneavoastră.

Dragoste :Generos, acţionaţi respectând o morală foarte personală; tendinţă spre timiditate.
Bani/muncă:Cu ceva mai multă metodă şi răbdare, veţi obţine rezultate mai bune.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 3.01.2014 Luna în Vărsător. Aerisire, sport, dinamism, contacte noi: anul începe în forţă, deci nu rataţi startul, lâncezind pe la mese întinse! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Mario Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI