Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 22-28 Septembrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

23 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 23 Octombrie

Horoscop Urania 23 Octombrie

Horoscop Urania 23 Octombrie

Plin de temeritate şi mari idealuri, la începutul oricărei acţiuni întreprinse, nativul are tendinţa, din cauza autocenzurii, ca o dovadă a lipsei sale de spirit de aventurier, să îşi înfrâneze avântul, aşa că şi rezultatele sale se vor materializa numai parţial şi doar într-o mică parte, dar, dacă va da frâu liber temerităţii, situaţia se va putea schimba radical, chiar şi gloria fiindu-i accesibilă.

Horoscop Urania 23 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Tot ce are legătură cu latura financiară, banii şi bunurile materiale, vă oferă satisfacţii moderate. Aveţi însă suflet de artist: acumulaţi comorile şi reuşitele. înzestrat cu maniere frumoase, cu plăcerea de a comunica, încrezător şi responsabil, folosiţi toate mijloacele pentru a vă realiza visele. Fiţi întotdeauna prudent când vă alegeţi asociaţii, partenerii sau tovarăşii de drum: un măr putred le poate strica repede pe celelalte. Pentru că munca vi se pare de multe ori austeră şi obositoare, preferaţi să vă folosiţi timpul şi energia în artă, creând, admirând, sau hoinărind prin cartierele de lux, unde se învârt afaceri grase. Aveţi nevoie de calm şi de linişte pentru a vă odihni şi a vă recupera energia.

Dragoste :Dacă nu pretindeţi mare lucru, doriţi totuşi ca partenerul să vă înţeleagă.
Bani/muncă:Inspiraţia, ambiţia şi voinţa sunt cheia reuşitei dumneavoastră.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

1 Comentriu to “23 Octombrie”

  1. maria blidar says:

    vreau sa stiu daca am noroc in viata. sunt vaduva,, daca am alt destin

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 22-28 Septembrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 20.09.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

20 septembrie - Petre Got, Upton Sinclair, Ferdinand „Jelly Roll" Morton, Dr. Joyce Brothers, Anne Meara, Sophia Loren, Gary Cole, Juan Pablo Montoya.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI