Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-06 Noiembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-06 Noiembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

24 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 24 Decembrie

Horoscop Urania 24 Decembrie

Horoscop Urania 24 Decembrie

Marcat de un profund sentiment al datoriei (al datoriei împlinite) şi excelent ajutat de o mare capacitate de asimilare a informaţiilor celor mai diverse şi de capacitatea de analiză a lor, nativul va fi răsplătit din plin pentru eforturile sale de societate, care îi va recunoaşte meritele, şi de propria-i familie, unde va fi şi iubit şi respectat, mai puţin de părinţi, care nu îl vor înţelege prea bine.

Horoscop Urania 24 Decembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Dotat cu tinereţe sufletească şi spirituală, aveţi totuşi o oarecare dificultate în exprimarea entuziasmului faţă de lucrurile ce vă fac plăcere cu adevărat. Curajos, perseverent şi voluntar, dispuneţi de o forţă calmă, liniştitoare, şi de un simţ al datoriei ce vă face onoare. Spiritul de analiză şi de reflecţie ce vă este caracteristic vă permite să vă păstraţi sângele-rece în toate împrejurările. Cu toate că nu sunteţi prea vorbăreţ, nu vă displace să participaţi la schimburi de păreri şi la discuţii pe marginea unor subiecte serioase; refuzaţi în schimb să vă implicaţi în pălăvrăgeli. în cursul vieţii, faceţi bilanţuri, constataţi lacunele şi realizările; nu vă temeţi niciodată să vă îndoiţi de propriile acţiuni şi să vă fixaţi noi obiective.

Dragoste :Deoarece vă place să trăiţi clipa prezentă, partenerul dumneavoastră trebuie să fie flexibil şi spontan.
Bani/muncă:E mai bine să lucraţi în scopul obţinerii stabilităţii şi a unor eventuale profituri decât pentru realizarea unor vise pe termen scurt.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-06 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.10.2020 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

30 octombrie - Nicolae C. Paulescu, Duiliu Zamfirescu, John Adams, Fiodor Dostoevski,Ezra Pound, Charles Atlas, Ruth Gordon, Louis Malle, Claude Lelouch, Grace Slik, Henry Winkler, Harry Hamlin, Diego Armando Maradona, Pierre Bonnard, Gavin Rossdale, Kevin Polack.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI