Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-06 Noiembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-06 Noiembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

25 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 25 August

Horoscop Urania 25 August

Horoscop Urania 25 August

Temperament deosebit de calm şi fire înţeleaptă, se mulţumeşte cu puţin şi cere şi mai puţin, fiind ferit toată viaţa de necazuri majore, oricum căpătând mai mereu cu mult mai mult decât îşi dorise, nativul nu va refuza niciodată să dea o mână de ajutor, să se implice în orice acţiune, cu singura condiţie să fie vorba de lucruri în care se cere neapărat un temperament calm şi o fire înţeleaptă.

Horoscop Urania 25 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Independent şi destul de individualist, vă displace să primiţi ordine şi nu acceptaţi amestecul altor persoane în treburile dumneavoastră. Cu toate că manifestaţi deschidere faţă de noile concepte şi acceptaţi sfaturile persoanelor cu experienţă, e nevoie de argumente serioase pentru a vă convinge să schimbaţi deciziile luate. Plin de multă încredere în sine, dotat cu mult sânge rece şi capabil să vă controlaţi emotivitatea şi gesturile, vă folosiţi experienţele din trecut, cunoştinţele acumulate şi bunul-simţ pentru a vă alege drumul şi a vă orienta atât viaţa personală, cât şi cea profesională. Deoarece nu vă place să vă războiţi, vă retrageţi atunci când simţiţi că atmosfera devine încărcată sau tensionată.

Dragoste :Deoarece nu vă place să vă asumaţi riscuri, celălalt trebuie să treacă o serie de probe înainte de a fi acceptat ca partener de viaţă.
Bani/muncă:Capabil de a ajunge departe, dar lipsit de ambiţie, nu vă urmaţi ascensiunea decât până la un anumit punct.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-06 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.10.2020 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

30 octombrie - Nicolae C. Paulescu, Duiliu Zamfirescu, John Adams, Fiodor Dostoevski,Ezra Pound, Charles Atlas, Ruth Gordon, Louis Malle, Claude Lelouch, Grace Slik, Henry Winkler, Harry Hamlin, Diego Armando Maradona, Pierre Bonnard, Gavin Rossdale, Kevin Polack.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI