Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

25 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 25 Decembrie

Horoscop Urania 25 Decembrie

Horoscop Urania 25 Decembrie

Simţul datoriei ce-l caracterizează pe acest nativ ar putea fi superior tuturor nativilor anului, deşi acesta nu este chiar altruist, el manifestându-se doar atunci când se identifică interesului propriu, dar calea urmată se dovedeşte a fi cea mai bună, asigurându-i succesul visat, mai ales dacă este vorba de vreo formă de exprimare prin artă, la care se cer complementar şi activităţi considerate tehnice ori legate de ştiinţe exacte.

Horoscop Urania 25 Decembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Atunci când conduceţi o persoană sau o echipă, sunteţi drept şi echitabil, şi, în acelaşi timp, sever şi exigent. Cinstit, acordaţi întotdeauna meritul unei acţiuni bine făcute celui căruia acesta îi revine. îndărătul freneziei dumneavoastră de a reuşi şi a unei anumite înclinaţii către excese se ascunde o fiinţă care ştie să-şi asume responsabilităţi şi un mare creator. Dacă uneori vă simţiţi depăşit de emoţiile negative, această stare nu durează niciodată mult. Toate aceste emoţii sunt alungate în acţiune, cu mobilizarea întregii forţe vitale de care dispuneţi. Dorinţa dumneavoastră de a triumfa nu este egalată decât de nevoia de libertate. Vă place să organizaţi şi să conduceţi bine, şi toate trebuie să se petreacă aşa cum doriţi. Nu aveţi încredere în sfaturile altora: aveţi încredere numai în dumneavoastră înşivă şi în judecata proprie.

Dragoste :Pentru că aveţi o uşoară dificultate în a vă exprima emoţiile, preferaţi o relaţie bazată pe considerente raţionale.
Bani/muncă:Raţional, vă place să evoluaţi pe baza unor reguli bine stabilite şi în limite bine definite.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 3.01.2014 Luna în Vărsător. Aerisire, sport, dinamism, contacte noi: anul începe în forţă, deci nu rataţi startul, lâncezind pe la mese întinse! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Mario Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI